Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γυναικεία ακράτεια και θεραπεία


Οι άνθρωποι ανά κάποιο χρονικό διάστημα χρειάζονται να αποβάλουν διάφορες άχρηστες προς το σώμα ουσίες και αυτό επιτυγχάνεται με την ούρηση και με άλλους μηχανισμούς. Για τη διευκόλυνση του οργανισμού και τη μείωση του πόνου και πίεσης αυτό πρέπει να γίνεται όποτε ζητάει ο οργανισμός με μικρό χρονικό διάστημα καθυστέρησης.




Ειδικά στις γυναίκες η ούρηση πρέπει να είναι άμεση γιατί λόγω οργανικών μηχανισμών η καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οργανισμό και στο πεπτικό και αναπαραγωγικό σύστημα.

Όμως μερικές γυναίκες λόγω κάποιων καταστάσεων, είτε δεν προλαβαίνουν να πάνε σε ένα χώρο για αυτή τη φυσιολογική ανάγκη ή τους έρχεται απότομα και χωρίς να νιώθουν ότι χρειάζονται να ουρίσουν. 

Αυτή η κατάσταση ονομάζεται ακράτεια και παρότι πολλοί άνθρωποι, ειδικά όσων αφορά τις γυναίκες, θεωρεί ότι προκαλείται λόγω μεγάλης ηλικίας στην πραγματικότητα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία και για διάφορους λόγους. Οι λόγοι που μπορεί να προκληθεί η γυναικεία ακράτεια είναι:
 1. Κάποια μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος και ιδιαίτερα της ουροδόχου κύστης .
 2. Κύηση και τοκετός.
 3. Κάποια γενετική ανωμαλία μπορεί να προκαλεί ακράτεια.
 4. Κάποιος είδος τραυματισμού της σπονδυλικής στήλης και ιδιαίτερο στη περιοχή της λεκάνης.
 5. Η παχυσαρκία.
 6. Κάποιες νευρολογικές παθήσεις όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια.
Για την αντιμετώπιση της ακράτειας και τη μείωση των συμπτωμάτων της υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που μπορεί μία γυναίκα να ακολουθήσει χωρίς τη χρήση ξένων χημικών ουσιών. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
 • Ο προγραμματισμός της ούρησης. Μέσω αυτής της μεθόδου ο οργανισμός συνηθίζει να αναζητάει αποβολή αυτών των άχρηστων ουσιών σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και όχι μόνο όποτε γεμίσει η ουροδόχος κύστη.
 • Η ισορροπημένη διατροφή μπορεί να συμβάλει άμεσα στη βελτίωση της ακράτειας και στην πλήρη αντιμετώπισή της.
 • Η γυμναστική και πιο συγκεκριμένα οι ασκήσεις που ενδυναμώνουν τους μύες της λεκάνης μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακράτειας γιατί δεν θα πιέζεται πλέον το εσωτερικό της κατά τη διάρκεια κάποιων κινήσεων μειώνοντας το χώρο.
 • Η μείωση του άγχους και γενικά καταστάσεων που προκαλούν ψυχολογική πίεση μπορεί να μειώσει παροδικά την εμφάνιση της ακράτειας. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια πίεσης ο οργανισμός προσπαθεί να αποβάλει ότι τον ενοχλεί και του είναι άχρηστο με αποτέλεσμα τη εμφάνιση επιτακτικής ανάγκης για ούρηση.
 • Η μείωση του βάρους στα φυσιολογικά επίπεδα, ανάλογα το ύψος και την ηλικία, έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση της ακράτειας.

Βιοσυντονισμός και θεραπεία της ακράτειας

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του κατάφερε να βοηθήσει τον ίδιο τον οργανισμό στην αντιμετώπιση της ακράτειας και ειδικά των γυναικών. Με τη χρήση προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατός ο εντοπισμός των μικροβίων που προκαλούν κάποια μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος. Έτσι είναι δυνατόν να δοθούν στον ασθενή ειδικά προγράμματα Βιοσυντονισμού για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της μόλυνσης. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας στέλνονται στον οργανισμό ηλεκτρομαγνητικά κύματα τέτοιας συχνότητας με αποτέλεσμα το συντονισμό τους με τα μικρόβια που προκαλούν τη μόλυνση και την εξάλειψή τους. Επιπλέον με τα Βιοσυντονιστικά προγράμματα μπορεί να γίνει εξισορρόπηση του οργανισμού και μείωση της πίεσης από διάφορους ψυχολογικούς παράγοντες.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των συμπτωμάτων και 
αντιμετώπιση της γυναικείας ακράτειας επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια