Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου. Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται;

Το ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου είναι ένα βακτήριο το οποίο εμφανίζεται στο στομάχι του ανθρώπου. Σύμφωνα με έρευνες αυτό το βακτήριο δεν υπάρχει στο στομάχι μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε αλλά μολύνει έναν άνθρωπο και μετά μένει για πολλές δεκαετίες στον ανθρώπινο οργανισμό. Πάνω από το 50% των ανθρώπων έχουν αυτό το βακτήριο αλλά επειδή δεν εμφανίζει συμπτώματα σε όλους το αγνοούν και δεν το γνωρίζουν.

Υπό χαμηλές ποσότητες το ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου δεν εμφανίζει συμπτώματα και δεν προκαλεί προβλήματα στον οργανισμό αλλά αντιθέτως βοηθάει στη σωστή λειτουργία του στομάχου. Όμως υπό υψηλές ποσότητες το ελικοβακτηρίδιο αρχίζει και προκαλεί πόνους και προβλήματα στο στομάχι και στο πρώτο τμήμα του λεπτού εντέρου, το δωδεκαδάκτυλο.
Η μετάδοση του γίνεται μέσω απευθείας μεταφοράς του ίδιου του βακτηριδίου στον οργανισμό μέσω του γαστρεντερικού συστήματος και της λειτουργίας του. Έτσι μπορεί να μεταδοθεί με τους εξής τρόπους:
 1. Με το φιλί. Μέσω του φιλιού μεταδίδονται διάφοροι μικροοργανισμοί από το ένα άτομο στο άλλο, αλλά επειδή το σάλιο έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τους περισσότερους ο κίνδυνος είναι μικρός. Παρόλα αυτά μερικοί οργανισμοί όπως το ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου δεν καταστρέφεται από το σάλιο και εισέρχεται στον οργανισμού.
 2. Με τη χρήση κοινών οικιακών συσκευών και ειδικά συσκευών υγείας. Στις συσκευές πολλές φορές μπορεί να αφήνεται το γεννητικό μας υλικό μέσω του σάλιου ή προϊόντων του οργανισμού έτσι πολλά μικρόβια μένουν στη επιφάνεια αυτών των συσκευών.
 3. Με τη κατανάλωση μολυσμένου φαγητού ή νερού. Επειδή τα προϊόντα του οργανισμού μας περνάνε μετά στις τροφές και το νερό μαζί με τις διάφορες άλλες ουσίες τα μολυσμένα φαγητά και νερό έχουν μεγάλες πιθανότητες να περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς όπως το ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου.
Τα συμπτώματα που έχει ένας ασθενής που έχει μολυνθεί με το ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου σχετίζονται με το στομάχι και το λεπτό έντερο. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι:
 • Εμφάνιση ή επιδείνωση του έλκους του στομάχου ή δωδεκαδάκτυλου.
 •  Εμφάνιση γαστρίτιδας.
 • Πόνους, στο στομάχι ή στο λεπτό έντερο.
 • Αίσθηση καούρας, ναυτίας, ξηροστομίας.
Η μόλυνση με το ελικοβακτηρίδιο του Πυλώρου αντιμετωπίζεται με ιατρικές μεθόδους αλλά όμως εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να αποφεύγουμε μερικές καταστάσεις για την αποφυγή εμφάνισης ή επιδείνωσης της μόλυνσης. Οι τρόποι να το κάνουμε αυτό είναι να:
 1. Εφόσον γνωρίζουμε ότι ένα άτομο πάσχει από τη μόλυνση του ελικοβακτηρίδου του Πυλώρου να αποφεύγουμε τις επαφές στις οποίες γίνεται ανταλλαγή γεννητικού υλικού, όπως κατά τη διάρκεια του φιλιού, μέχρι να θεραπευτεί ο ασθενής.
 2. Να μην καταναλώνουμε ποτέ και ούτε και σε μικρή ποσότητα τροφή ή νερό το οποίο υπάρχει πιθανότητα να είναι μολυσμένο, όπως το νερό ενός πηγαδιού που δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συντηρηθεί για πολύ καιρό.
 3. Κάνουμε πάντα χρήση των δικών μας προσωπικών οικιακών συσκευών.
 4. Ακολουθούμε τους κανόνες σωστής υγιεινής και οι καταστάσεις διαβίωσης να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρές.

Βιοσυντονισμός και αντιμετώπιση του ελικοβακτηριδίου του Πυλώρου

Τα προγράμματα θεραπείας τα οποία έχει η μέθοδος του Βιοσυντονισμού έχουν της δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τη μόλυνση του ελικοβακτηριδίου του Πυλώρου μέσω της εξισορρόπησης της ποσότητας του στο οργανισμό ή της απομάκρυνσής του μέσω φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού. Στα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που στέλνονται μπορούν να συντονιστού με τη συχνότητα δόνησης του μικροβίου και να το καταστρέψει. Η θεραπεία αντιλαμβάνεται από τον οργανισμό φυσιολογικά κάνοντας πιο εύκολη, γρήγορη, ανώδυνη την αντιμετώπιση της μόλυνσης του ελικοβακτηριδίου του Πυλώρου και την εξάλειψη των συμπτωμάτων.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μόλυνσης 
του ελικοβακτηριδίου του Πυλώρου επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια