Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ενοχλήσεις του στομάχου και του εντέρου. Ασκαρίδες και θεραπεία.


Οι ασκαρίδες είναι ένας μικρός οργανισμός που κατατάσσεται στα παράσιτα ενώ η εμφάνιση του σε εμάς τους ανθρώπους είναι σαν μικρά άσπρα σκουλήκια. Αυτά τα παράσιτα εμφανίζονται στο εντερικό μας σύστημα και για να επιβιώσουν καταναλώνουν τις θρεπτικές ουσίες που κανονικά θα πέρναγαν στον οργανισμό μας όταν θα περνούσε η τροφή από το έντερό μας.

Οι ασκαρίδες εμφανίζονται κυρίως στα νέα παιδιά ή στους έφηβους αλλά μπορούν να εμφανιστούν σε όλους τους ανθρώπους και στα ζώα. Αυτά τα παράσιτα στις εξελιγμένες χώρες με αυστηρό σύστημα υγείας δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται, όμως αυτό δεν συμβαίνει και παρότι τα περισσότερα κρούσματα μόλυνσης από ασκαρίδες είναι στις χώρες του τρίτου κόσμου υπάρχουν ακόμα πολλά κρούσματα στις εξελιγμένες χώρες σε ανθρώπους και ζώα.

Η μετάδοσης τους είναι άμεση. Πιο συγκεκριμένα οι τρόποι μετάδοσης αυτού του παράσιτου είναι μέσω της κατανάλωσης τροφής στην οποία έχει αφήσει τα αυγά της μία ασκαρίδα. Αυτή η τροφή μπορεί να είχε το παράσιτο της ασκαρίδας είτε γιατί κάποιος άνθρωπος που ήρθε σε επαφή με τη τροφή, άμεσα ή έμμεσα, ή κάποιο ζώο έπασχε από ασκαρίδες εκείνη τη στιγμή ή δεν ακολουθούνταν οι κανόνες καλής υγιεινής.

Τα συμπτώματα ότι πάσχει κάποιος από ασκαρίδες μπορεί να είναι:
 • Έντονη δυσκοιλιότητα, διάρροια και αέρια μπορεί να προκληθούν από τη μόλυνση από ασκαρίδες.
 • Εμφάνιση αυπνιών ή ενοχλήσεις στο ύπνο που τον διακόπτουν συνεχώς.
 • Κάποιου είδους ερεθισμός του δέρματος μπορεί να προκληθεί από ασκαρίδες.
 • Έντονη πείνα ανεξαρτήτως ποσότητας τροφής που καταναλώθηκε ή το χρόνο κατανάλωσης.
 • Κόπωση λόγω έλλειψης ενέργειας επειδή ο οργανισμός δεν δέχεται τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται.
 • Εμφάνιση ασκαρίδων στα κόπρανα και έντονος πόνος στη κοιλότητα του πρωκτού όπου οι θηλυκές ασκαρίδες γεννάνε τα αυγά τους.
Ευτυχώς για εμάς οι ασκαρίδες αντιμετωπίζονται εύκολα από τον οργανισμό μας και υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι πρόληψης και αντιμετώπισης αυτών. Οι μέθοδοι αυτοί είναι:
 • Για τη σωστή πρόληψη, σωστός και εκτενής καθαρισμός των τροφών και των σκευασμάτων τροφής πριν τη κατανάλωση.
 • Πλύσιμο των χεριών πριν την κατανάλωση κάποιας τροφής και μετά από επαφή με κάποιο ζώο, ειδικά όταν δεν είναι οικόσιτο ή δεν έχει κάνει όλα τα προτεινόμενα εμβόλια και τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.
 • Καθαρισμός του σπιτιού σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσπαθώντας να γίνεται χρήση φυσικών σκευασμάτων και όχι χημικών για την αποφυγή άλλων προβλημάτων υγείας.
 • Κατά την εμφάνιση ασκαριδών η κατανάλωση καθαρού νερού βοηθάει στην αντιμετώπισής τους.
 • Στη περίοδο μόλυνσης από ασκαρίδες να ακολουθούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής.
 • Η ξεκούραση μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να αντιμετώπιση τις ασκαρίδες πιο γρήγορα και εύκολα γιατί μπορεί να συγκεντρωθεί στην αντιμετώπισή τους περισσότερο.

Βιοσυντονισμός. Πως μπορεί να βοηθήσει στη μόλυνση από ασκαρίδες;

Τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν στις μολύνσεις από ασκαρίδες. Μέσω των προγραμμάτων γίνεται καθαρισμός και αποτοξίνωση του οργανισμόυ ενώ την ίδια στιγμή ενδυναμώνεται η λειτουργία του οργανισμού χάρης στη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που στέλνονται από τα μηχανήματα του Βιοσυντονισμού. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντονίζονται με τη συχνότητα δόνησης των ασκαρίδων και τα καταστρέφουν αντιμετωπίζοντας όλα τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει μία μόλυνση από αυτό το παράσιτο. Τέλος μέσω των προγραμμάτων θεραπείας του Βιοσυντονισμού ενισχύεται η προστασία του οργανισμού μας και το αμυντικό μας σύστημα γενικότερα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μόλυνσης 
από ασκαρίδες επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

 1. Καλησπέρα σας!!! Υπάρχει πιθανότητα να μπορούν να φωλιάσουν και στην σπλήνα και να προκαλέσουν διόγκωση της και πόνους;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή