Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σε ποια είδη χωρίζονται οι αλλεργίες;


Οι αλλεργίες είναι πολλές και διάφορες. Μπορεί να είναι παροδικές ή να είναι εφόρου ζωής ενώ κάποιες μπορεί να προκαλούν μεγάλα προβλήματα υγείας στους ανθρώπους ενώ άλλες μπορεί να μην είναι τα συμπτώματά τους αισθητά από τον άνθρωπο που έχει την αλλεργία. Κάποιες αλλεργίες όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνονται ενώ άλλες μειώνονται τα συμπτώματά τους ή και σε κάποιες περιπτώσεις εξαλείφονται εντελώς ανάλογα τα κρούσματα αλλεργίας του ασθενή και τη συχνότητά τους, όπως και το πόσο έντονα εμφανίζονται τα συμπτώματα στο κάθε άνθρωπο.

Οι αλλεργίες προκαλούνται από ουσίες που έρχονται σε επαφή με τον οργανισμό. Οποιαδήποτε ουσία έρχεται σε επαφή με τον οργανισμό μας μπορεί να είναι ένας παράγοντας αλλεργίας. Εκτός από τις ουσίες πολλοί μικροοργανισμοί μπορεί να προκαλέσουν κάποια αλλεργική εμφάνιση. Επίσης κάποιες έντονες αλλαγές στο τρόπο ζωής ενός ανθρώπου ή οι ψυχολογικές διαταραχές μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.

Τα είδη των αλλεργιών εξαρτώνται από τι προκαλούνται ή σε ποιο σημείο του οργανισμού προκαλούν το πρόβλημα και την αλλεργία. Τα είδη των αλλεργιών είναι:
  • Οι τροφικές αλλεργίες. Αυτές οι αλλεργίες προκαλούνται από κατανάλωση κάποιων τροφίμων ή τα συμπτώματα τους εμφανίζονται όταν καταναλώνεται μία συγκεκριμένη τροφή ή κατηγορία τροφών. Οι πιο συχνές τροφικές αλλεργίες προκαλούνται από γαλακτοκομικά και τα αυγά και μπορεί να προκαλέσουν είτε εμφανισιακές επιπλοκές, όπως το πρήξιμο ή το κοκκίνισμα συγκεκριμένων περιοχών του οργανισμού, ή αλλεργικά σοκ τα οποία μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο το ασθενή.
  • Οι αναπνευστικές αλλεργίες που προκαλούν κάποιο πρόβλημα στο αναπνευστικό σύστημα και μπορούν να κυμαίνονται από απλές δυσκολίες στην αναπνοή κατά το ξέσπασμα της αλλεργίας ή ακόμα και να προκαλέσει χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα.
  • Οι δερματικές αλλεργίες που μπορεί να προκαλούνται από διάφορους παράγοντες αλλά τα συμπτώματα εμφανίζονται στον εξωτερικό φλοιό του δέρματος.
  • Αλλεργίες σε φάρμακα. Αυτές οι αλλεργίες εμφανίζονται κατά την κατανάλωση φαρμάκων και συνήθως ο κύριος λόγος της εμφάνισης τους είναι κάποια χημική ουσία που έχει το φάρμακο παρά όλες οι ουσίες του φαρμάκου. Για αυτό το λόγο έχουν εφευρεθεί τρόποι δημιουργίας χημικών ουσιών με ίδια αποτελέσματα αλλά διαφορετική χημική δομή.
  • Οι αλλεργίες σε υμενόπτερα. Αυτές οι αλλεργίες προκαλούνται από μέλισσες και σφήκες, που αποκαλούνται υμενόπτερα, και το τσίμπημα από το κεντρί τους μεταφέρει δηλητήριο το οποίο εμφανίζει την αλλεργία.
  • Το αλλεργικό σοκ. Αυτό το είδος αλλεργίας προκαλείται σε πολλά συστήματα του οργανισμού και η εξέλιξή της είναι ραγδαία και επικίνδυνη για τη ζωή του ανθρώπου.
  • Διάφορες άλλες αλλεργίες που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν  σε κάποιο άλλο είδος και συχνά αποκαλούνται και παράξενες αλλεργίες γιατί δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Κάποια παραδείγματα τέτοιων αλλεργιών είναι η αλλεργία στο λάστιχο(latex) και το κληρονομικό αγγειοοίδημα.

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού και οι αλλεργίες

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας τα οποία έχει μπορεί να  βοηθήσει στην επαναφορά του οργανισμού στη φυσιολογική και υγιή κατάστασή τους επαναφέροντας τις λειτουργίες του οργανισμού όπως του ανοσοποιητικού συστήματος στο φυσιολογικό. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών σημάτων που στέλνονται στο σώμα και μπορούν να συντονιστούν με διάφορους παράγοντες που προκαλούν την αλλεργία και να τους καταστρέψουν. Επιπλέον με τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντοντονισμού είναι δυνατόν να εξισορροπήσει τη λειτουργία του οργανισμού στα φυσιολογικά του βοηθώντας στην εξάλειψη αλλεργιών. Έτσι ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αλλεργιών που προκαλούνται από μία δυσλειτουργία του αμυντικού συστήματος του οργανισμού που θεωρεί μία μη κακοήθη ουσία επικίνδυνη και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει φυσιολογικά, ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση ή μείωση των 
συμπτωμάτων των αλλεργιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια