Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Εμφάνιση εξανθημάτων λόγω γλυκών


Οι περισσότεροι άνθρωποι ανά κάποιο χρονικό διάστημα αναζητάνε κάτι γλυκό για την αύξηση της απόλαυσης της ζωής τους. Όμως μερικοί το παρακάνουν όταν βρίσκουν ευκαιρία όπως τις ημέρες των Χριστουγέννων που τα περισσότερα σπίτια έχουν ετοιμάσει ή αγοράσει γλυκά για να φιλέψουν τους γνωστούς τους που έρχονται και την οικογένεια τους.

Μία φυσιολογική κατανάλωσης ποσότητας των συνηθισμένων γλυκών των Χριστουγέννων, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, δεν προκαλεί ιδιαίτερα προβλήματα και ιδιαίτερα τα μελομακάρονα λόγω του μελιού θεωρούνται από τα πιο υγιεινά γλυκά. Όμως όταν οι ποσότητες που καταναλώνει κάποιος ξεπεράσουν τα όρια καθημερινά, περίπου 4-5, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης κάποιων δυσάρεστων συνεπειών.

Τα πιο συνήθη αποτελέσματα μίας τέτοιας κατανάλωσης γλυκών είναι η εμφάνιση εξανθημάτων στο δέρμα και ειδικά στις περιοχής των χεριών και ποδιών, δηλαδή των άκρων.  Αυτά τα εξανθήματα όχι μόνο δημιουργούν μία άσχημη εικόνα που ούτε οι ίδιοι που τα έχουν δεν τους αρέσει αλλά προκαλούν μεγάλη φαγούρα και πολλές φορές λόγω ότι κάποιοι δεν αντέχουν και τα ξύνουν προκαλούνται και μολύνσεις ή πληγές.Αυτή η εμφάνιση των εξανθημάτων συμβαίνει γιατί ο οργανισμός λαμβάνει μεγάλες ποσότητες κάποιων ουσιών που δεν τις χρειάζεται και μετά αρχίζει να τις απωθεί δημιουργώντας μία προσωρινή αλλεργική αντίδραση. Οι ουσίες που συνήθως προκαλούν αυτά τα εξανθήματα είναι η ζάχαρη, τα αυγά, η σόγια και τα γαλακτοκομικά. Ο λόγος είναι επειδή αυτές οι ουσίες προκαλούν αύξηση κάποιων ορμονών που ευθύνονται για την εμφάνιση διάφορων εξανθημάτων.

Για την αντιμετώπιση και πρόληψη εμφάνισης αυτών των εξανθημάτων ο καθένας μπορεί να:
  • Μείωση της ποσότητας κατανάλωσης τέτοιων γλυκών στα δύο με τρία την ημέρα.
  • Κατανάλωση των γλυκών σε διαφορετικούς χρόνους με χρονικά κενά μεταξύ τους και όχι όλα την ίδια χρονική διάρκεια το ένα μετά το άλλο.
  • Άμα τα εξανθήματα είναι λίγα και συγκεντρωμένα η χρήση πάγου πιθανών θα βοηθήσει στην μείωση της φαγούρας και στην ευκολότερη αντιμετώπιση από τον οργανισμό.
  • Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού μπορεί να βοηθήσει γιατί θα αποβληθούν από τον οργανισμό πιο γρήγορα η ουσίες που προκάλεσαν αυτά τα εξανθήματα.
  • Η επάλειψη των περιοχών των εξανθημάτων με λεμόνι ή με ξύδι μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των εξανθημάτων ενώ την ίδια στιγμή βοηθάτε να αντιμετωπίσει ο οργανισμός τα εξανθήματα λόγω των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων που έχουν τα δύο προϊόντα.
  • Αλλαγή της διατροφής για μερικές μέρες σε πιο ισορροπημένη και γεμάτη με βιταμίνες με επίκεντρο την κατανάλωση λαχανικών για την βοήθεια του οργανισμού από τα εξανθήματα.

Βιοσυντονισμός και εξανθήματα

Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που έχει μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά του οργανισμού σε μία ισορροπία και την αναγνώριση των φυσιολογικά μην βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό που τα αναγνωρίζει ως παθητικές. Μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που στέλνονται στο σώμα από τα μηχανήματα του Βιοσυντονισμού κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορούν να αντιμετωπισθούν διάφοροι παράγοντες που προκαλούν τα εξανθήματα ή που βοηθάνε στην ανάπτυξη αυτών προκαλώντας μία δυσλειτουργία του οργανισμού. Επιπλέον είναι δυνατόν με τη χρήση προγραμμάτων θεραπείας να βοηθηθεί ο οργανισμός να εξισορροπηθεί και οι αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούν αυτά τα εξανθήματα να μειωθούν ή να εξαλειφθούν πλήρως, επαναφέροντας τον οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση 
των εξανθημάτων επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια