Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συνέδριο Biomedis

Το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς είναι το ΣΥΝΈΔΡΙΟ της BIOMEDIS GLOBAL TECHNOLOGY

Αγαπητοί φίλοι! 

Από τις 5 έως τις 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, το ΣΥΝΈΔΡΙΟ ”BIOMEDIS GLOBAL TECHNOLOGY” θα διεξαχθεί στην Τουρκία. 

Κάθε χρόνο στον κόσμο ανακαλύπτονται εκατοντάδες νέες λύσεις για την προώθηση της επιχείρησής του καθενός στον τομέα του mlm. Αυτός που ήταν χρήστης-συνεργατης χθες, αύριο μπορεί να γίνει ηγέτης-leader. 

Πώς να παραμείνετε αποτελεσματικοί, να διατηρήσετε και να πολλαπλασιάσετε την ομάδα σας, να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς να αντιβαίνουν τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας; Σχετικά με όλα αυτά και όχι μόνο να μάθουμε στο Συνέδριο ”BIOMEDIS GLOBAL TECHNOLOGY”. 

Η BIOMEDIS GLOBAL TECHNOLOGY θα είναι 5 μέρες ισχυρου κίνητρου και εκπληκτικής ξεκουρασης. Θα αφιερωσουμε τον χρόνο μας σε έναν κύκλο ομοϊδεάτων και φίλων, είναι καιρός για νέες γνωριμίες και ανταλλαγή εμπειριών. Ο ήλιος, η θάλασσα, τα βουνά και η πολυεθνική ομάδα BIOMEDIS - μαζί παράγουν ενέργεια και έμπνευση. Το Συνέδριο ”BIOMEDIS GLOBAL TECHNOLOGY” είναι ο χώρος και τόπος δύναμης! 

Η BIOMEDIS GLOBAL TECHNOLOGY είναι 5 ημέρες εντατικής εργασίας για την ανάπτυξη του εαυτού σας, της επιχείρησής σας και της ομάδας σας. Θα συμμετάσχετε σε εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και μαθήματα. Θα παρακολουθήσετε διαλέξεις έγκυρων γιατρών και θα λάβετε πρακτικές συμβουλές για την εφαρμογή των τεχνολογιών BIOMEDIS. Τέτοια επιχειρηματική ένταση παίρνετε για πρώτη φορά! 

Τόπος διεξαγωγής 

Τουρκία, Αντάλια, Κέμερ, ξενοδοχείο CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA 5 *. 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Εισιτήριο εισόδου - 50 δολάρια. 
Το εισιτήριο σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε όλες τις εκδηλώσεις του συνεδρίου και στην εορταστική βραδιά με φαγητό και με πρόγραμμα ψυχαγωγίας. 

Διαμονή στο ξενοδοχείο από τις 5 έως τις 11 Οκτωβρίου - 312 δολάρια ανά άτομο 
Το σύστημα είναι all inclusive (φαγητό, ποτά, αλκοόλ), με διαμονή δύο ατόμων ανά δωμάτιο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η πτήση και η μεταφορά. 

Για όσους δεν επιθυμουν να διαμένουν στο ξενοδοχείο CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA, η παραμονή στο ξενοδοχείο είναι 35δολλαριο ανά ημέρα. Περιλαμβάνει ένα γεύμα. Η πληρωμή γίνεται στο ξενοδοχείο. 

Εκδρομή κατά βούληση - όχι περισσότερο από 35 δολάρια. 
Το πρόγραμμα και η τιμή της εκδρομής θα επιβεβαιωθούν καθώς η λίστα συμπληρωθεί στο Συνεδριο. 

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα λάβουν εκπτωτικούς κωδικούς για σούπερ έκπτωση και θα συμμετάσχουν στην κλήρωση. 

ΥΠΟΒΟΛΉ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Ιουλία Σμιρνόβα - skype yulia4466, ηλ. ταχυδρομείο mbiomedis@gmail.com, τηλέφωνο +7 920 257 2579 (viber, whatsapp) - μόνο για ρωσοφωνους. 

Και για τους ελληνόφωνους: 
Άννα Πογκοσιαν - skype: karina_pogossian και ηλ.ταχυδρομείο a_pogossian@yahoo.gr

Φίλοι! Βιαστείτε να κλείσετε τις συμμετοχές σας, διοτι ο αριθμός των δωματίων στο ξενοδοχείο είναι περιορισμένος! 

Κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας, υπολογίστε ότι το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, εξαγοραστε τα εισιτήρια εκ των προτέρων. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΊΟΥ 2017 - ΠΩΣ ΈΓΙΝΕ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια