Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συνάχι και αντιμετώπιση


Το συνάχι είναι μία κατάσταση που πολύ συχνά μας ενοχλεί. Μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία. Κατά τη διάρκεια που κάποιος έχει συνάχι μπορεί κάποιος είτε να νιώθει τη μύτη του βουλωμένη ή να έχει συνεχόμενη καταρροή. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα.

Τα αίτια του συναχιού είναι κάποια ίωση ή κάποια αλλεργία που έχει ο ασθενής που προκαλεί μία φλεγμονή στη βλεννογόνο τη μύτης. Λόγω ότι σε αυτή τη κατάσταση ο ασθενής δεν μπορεί να αναπνεύσει από την μύτη και αναπνέει από το στόμα, στο οποίο δεν γίνεται σωστή προστασία του οργανισμού από τα μικρόβια του αέρα, μπορεί να προκαλέσει και κάποιο άλλο πρόβλημα στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα.

Το συνάχι όταν είναι στη περίπτωση της ίωσης συνήθως δεν διαρκεί πάνω από 7 μέρες αλλά στην αλλεργία εξαρτάται από τι τη προκαλεί και πολλές φορές την εποχή. Λόγω του κρύου και της υγρασίας που έχουμε την εποχή του χειμώνα τα περισσότερα κρούσματα συναχιού και γενικότερα κάποιας ίωσης είναι τότε, οπότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενοχλούνται από αυτή τη κατάσταση.

Οι περισσότεροι απλά το αγνοούν περιμένοντας πότε θα περάσει αλλά υπάρχουν μέθοδοι να αντιμετωπισθεί ακόμα και το συνάχι ή τουλάχιστον να ελαττωθεί.  Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
  • Κατανάλωση προϊόντων με άφθονη βιταμίνη C. Με αυτό το τρόπο ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας και μπορεί να αντιμετωπίσει την ίωση που προκαλεί το συνάχι ευκολότερα όπως και να καταστρέψει τη βλεννογόνο που έχει δημιουργηθεί στη μύτη.
  • Κάνετε ατμόλουτρα. Αυτή η μέθοδος έχει σκοπό να χαλαρώσει τη βλεννογόνου και να αντιμετωπιστεί από τον οργανισμό γεμίζοντας ένα μπολ με ζεστό νερό, βάζοντας το κεφάλι σας από πάνω και μία πετσέτα να το σκεπάζει ενώ την ίδια στιγμή παίρνεται αναπνοές από τη μύτη κανονικά.
  • Πιείτε άφθονα νερά για να επιτρέψετε στον οργανισμό την πιο εύκολη ρευστοποίηση των εκκρίσεων της μύτης και το ξεμπούκωμα της κοιλότητας της μύτης.
  • Προσπαθείτε να ανοίγετε συχνά το πρωί το παράθυρο του ασθενή εφόσον είναι ξύπνιος. Με αυτό τον τρόπο τα μικρόβια του αέρα θα φεύγουν έξω και το οξυγόνο θα αναπληρώνεται συνεχώς.
  • Η διατήρηση της ατμόσφαιρας υγρή μπορεί να γίνει βάζοντας πάνω από ένα ζεστό σημείο του σπιτιού, όπως το καλοριφέρ ή μία σόμπα, νερό με λίγα αιθέρια έλαια το οποίο θα βοηθήσει στην υγροποίηση της βλεννογόνου.
  • Η καλή ξεκούραση είναι πάντα σημαντική όταν έχουμε συνάχι γιατί πιθανότατα προκαλείται από κάποια ίωση και ο οργανισμός χρειάζεται να την αντιμετωπίσει.

Συνάχι και Βιοσυντονισμός

Κατά τη θεραπεία σε ένα Βιοσυντονιστικό πρόγραμμα στέλνονται ηλεκτρομαγνητικά σήματα στον οργανισμό για την αποκατάσταση και θεραπεία του οργανισμού. Έτσι ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας που έχει μπορεί να αντιμετωπίσει τους παράγοντες που προκαλούν την ίωση και κατ'επέκταση το συνάχι όπως και να ενισχύσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού για την προστασία του και από άλλες ιώσεις. Επιπλέον με τη χρήση προγραμμάτων Βιοσυντονισμού είναι δυνατόν να επανέλθει η σωστή λειτουργία του οργανισμού και του αμυντικού συστήματος στα φυσιολογικά του αντιμετωπίζοντας πολλές αλλεργίες.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
 μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του συναχιού και των 
ιώσεων που το προκαλεί επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια