Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σεξουαλική ανικανότητα των ανδρών


Πολλοί άντρες και γυναίκες έχουν συνδέσει άμεσα τον ανδρισμό με τη σεξουαλική ζωή και ικανότητα. Αυτή είναι μία σκέψη που υπάρχει πολλά χρόνια γιατί περνάει από γενιά σε γενιά και συνέχεια αναπαράγεται. Έτσι οι άντρες πάντα αναζητούν τρόπους να ανεβάσουν τη σεξουαλική τους ικανότητα για να ανεβάσουν τα επίπεδα του ανδρισμού τους περισσότερο για να σέβονται ή θαυμάζονται από το κοντινό περίγυρο τους και την αγαπημένη τους.

Όμως πολλοί άντρες παγκοσμίως πάσχουν από προσωρινή ή χρόνια σεξουαλική ανικανότητα που πολλές φορές δεν το παραδέχονται κάνοντας το πρόβλημα χειρότερο. Η σεξουαλική ανικανότητα συμβαίνει σε όλους τους άντρες μία στιγμή στη ζωή τους αλλά το να συμβεί μία φορά δεν μπορεί να θεωρηθεί ανησυχητικό. Όμως σε κάποιους άντρες που τους συμβαίνει πολύ συχνά ή είναι μόνιμη τότε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του οργανισμού και τη προκαλεί.

Υπάρχουν πολλά αίτια για την εμφάνιση της σεξουαλικής ανικανότητας, που μπορεί να κυμαίνονται από κάποια ψυχολογική διαταραχή, σωματική βλάβη ή εισβολή κάποιου ξένου οργανισμού. Τα συνήθη αίτια που προκαλούν σεξουαλική ανικανότητα είναι:
  • Έντονο άγχος, ανησυχία ή ακόμα και φόβο για κάτι το οποίο σκέφτεται ο ασθενής συνέχεια μη αφήνοντας τον οργανισμό να λειτουργήσει κανονικά.
  • Κάποια νευρική βλάβη στο προστάτη που συνήθως εμφανίζεται μετά από κάποιο χειρουργείο.
  • Χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει τη σεξουαλική ανικανότητα λόγω του συμπτώματος που δημιουργούν που ο οργανισμός χάνει τον έλεγχο του σώματος.
  • Κάποιες κατασταλτικές χημικές ουσίες. Άμα γίνεται ανεξέλεγκτη χρήση τους προκαλεί υπολειτουργία των νεύρων και αργεί ή φθαρμένη μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ του εγκεφάλου και του υπόλοιπου σώματος προκαλώντας υπολειτουργία οργάνων.
  • Ο τραυματισμός σε κάποιο σημείο του σώματος και ειδικά όταν είναι εσωτερικός τραυματισμός ή εξαρτάται το νευρικό σύστημα από αυτό το μέρος του σώματος όπως η σπονδυλική στήλη μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση σεξουαλικής ανικανότητας επειδή ο οργανισμός είτε δεν μπορεί να επικοινωνήσει σωστά με τα όργανα είτε εστιάζει στην αντιμετώπιση της βλάβης και του πόνου.
  • Ύπαρξη παρασίτων στον οργανισμό. Τα παράσιτα στον οργανισμό για τη δικιά τους ανάπτυξη και προστασία πολλές φορές παρεμποδίζουν λειτουργίες του οργανισμού μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιες λειτουργίες όπως η παραγωγή ορμονών κατά τη σεξουαλική πράξη να μην παράγονται ή να μην είναι αρκετές και να προκαλεί σεξουαλική ανικανότητα.

Αντιμετώπιση της σεξουαλικής ανικανότητας με τη βοήθεια του Βιοσυντονισμού.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές θεραπείες για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής ανικανότητας και όσο εξελίσσεται η επιστήμη γίνεται πιο εύκολη και άμεση. Ένας από τους πιο εξελιγμένους τρόπους για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής ανικανότητας είναι με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού. Μέσω του Βιοσυντονισμού και των ειδικών προγραμμάτων μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατός ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν αυτή την ασθένεια. Μόλις γίνει αναγνώριση του παράγοντα με χρήση των ανάλογων προγραμμάτων θεραπείας Βιοσυντονισμού είναι δυνατή η εξισορρόπηση του οργανισμού αντιμετωπίζοντας το παράγοντα και επαναφέροντας τον οργανισμό στη υγιή και φυσιολογική του κατάσταση. Με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι δυνατή η επαναφορά της δράσης του νευρικού συστήματος στην φυσιολογική του δράση αντιμετωπίζοντας όλα τα σχετιζόμενα ψυχολογικά αίτια που προκαλούν σεξουαλική ανικανότητα. Επιπλέον μπορεί να γίνει ακόμα και αποπαρασίτωση για την αντιμετώπιση παρασίτων που σταματάνε κάποιες λειτουργίες του οργανισμού στην οποία τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που στέλνονται από τις συσκευές Βιοσυντονισμού συντονίζονται με τη συχνότητα δόνησης των παρασίτων και τα εξολοθρεύουν.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως 
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής 
ανικανότητας επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια