Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αρρυθμίες της καρδιάς και θεραπεία

Η καρδιά είναι το πιο σημαντικό όργανο του σώματος και είναι η πηγή ζωής σε όλους τους πολυκύτταρους σπονδυλωτούς οργανισμούς όπως ο άνθρωπος. Μέσω της καρδιάς μεταφέρεται καθαρό και ανανεωμένο με θρεπτικές ουσίες αίμα σε κάθε σημείο του σώματος για την σωστή λειτουργία των οργάνων. 

Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ένα σώμα σε κάθε κατάσταση τότε η λειτουργία της καρδιάς αλλάζει και αυξάνεται ή μειώνεται αντίστοιχα ενώ είναι ένα από τα λίγα όργανα του σώματος που δεν σταματά να λειτουργεί ποτέ και οι κινήσεις που κάνει κατά τη λειτουργία της τους αποκαλούμε χτύπους.

Ο λόγος είναι ότι αν η καρδιά σταματήσει, έστω και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αμέσως υπάρχει εμφανή αντίδραση του οργανισμού και κίνδυνος απώλειας λειτουργιών ή της ίδιας της ζωής. Παρόλα αυτά η καρδιά μερικές φορές μπορεί να δυσλειτουργεί και να προκαλεί διάφορα προβλήματα στην υγεία ενός ανθρώπου.

Οι ρυθμοί, δηλαδή οι χτύποι, της καρδιάς είναι ιδιαίτερα σταθεροί σε αριθμό υπό τις ίδιες συνθήκες αλλά επειδή χρειάζεται να αλλάζουν σε διάφορες ανάγκες του οργανισμού, επηρεάζονται από διάφορους λόγους όπου μπορούν να προκαλέσουν και κάποια προβλήματα όπως οι αρρυθμίες.

Οι αρρυθμίες της καρδιάς είναι ένα συχνό πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε ηλικία αν και τις περισσότερες φορές είναι παροδικό και ακίνδυνο. Οι παράγοντες που δημιουργούν τις αρρυθμίες είναι:

 • Διατροφή.
 • Άσκηση και γενικά η κίνηση του σώματος.
 • Ψυχολογικοί παράγοντες.
 • Ορμονικές διαταραχές.
 • Άλλες οργανικές δυσλειτουργίες του σώματος.
 • Χρήση χημικών ουσιών.
Όταν η αρρυθμίες είναι χρόνιες αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνες και πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα και για αυτό οι άνθρωποι πάντα ψάχνουμε μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης των αρρυθμιών της καρδιάς. Κάποιες από αυτές τις μεθόδους είναι:
 • Ισορροπημένη διατροφή και όχι υπερβολική κατανάλωση τροφών. Ιδιαίτερα τα βράδια πρέπει η κατανάλωση να είναι μικρή.
 • Άσκηση του σώματος αλλά χωρίς να γίνεται υπερβολή.
 • Σωστός τρόπος αναπνοής έτσι ώστε να υπάρχει αρκετό οξυγόνο στην καρδιά και αντίστοιχα στο αίμα που κυκλοφορεί μέσα από αυτή.
 • Διακοπή χρήσης ουσιών όπως το αλκοόλ, τσιγάρο ή τα ναρκωτικά που περιέχουν χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν αρρυθμία της καρδιάς.
 • Μείωση των καταστάσεων που προκαλούν άγχος και χρήση ασκήσεων για την αντιμετώπιση ψυχολογικών κρίσεων.

Βιοσυντονισμός και αρρυθμία της καρδιάς

Ο Βιοσυντονισμός κατάφερε να βρει τρόπο να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αρρυθμιών της καρδίας στοχεύοντας κατευθείαν στους παράγοντες που τις προκαλεί. Με τη χρήση συσκευών που μπορούν να μετρήσουν τις παραμέτρους της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατόν ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν ή που βοηθάνε στις αρρυθμίες. Μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος θεραπείας Βιοσυντονισμού, που στέλνονται είναι δυνατή η καταστροφή παθογόνων οργανισμών. Επιπλέον με τη χρήση προγραμμάτων θεραπείας Βιοσυντονισμού είναι δυνατόν η αποτοξίνωση του οργανισμού όπως και η εξισορρόπηση του βοηθώντας στην αντιμετώπιση ψυχολογικών διαταραχών που προκαλούν αρρυθμίες.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού 
και το πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση 
αρρυθμιών της καρδιάς επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια