Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κίνδυνοι του κόκκινου κρέατος και πρόληψη


Η κατανάλωση κρέατος τις τελευταίες δεκαετίες έχει αυξηθεί ραγδαία λόγω της μεγάλης εμπορευματοποίησης του. Το κρέας είναι μία τροφή που μπορεί να μας δώσει αρκετή ενέργεια όπως και σίδηρο που χρειάζεται για τον οργανισμό μας αλλά όπως κάθε τι άμα ξεπερνάμε τα όρια τότε το κρέας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και ασθένειες στον οργανισμό. Τα προβλήματα και οι ασθένειες που προκαλεί η υπερβολική κατανάλωση κρέατος είναι:
  • Αύξηση πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου. Πιο συγκεκριμένα με τη μεγάλη κατανάλωση κρεάτων παρατηρήθηκε ότι αυξάνεται η πιθανότητα να εμφανιστεί σε έναν άνθρωπο καρκίνος του εντέρου αλλά και καρκίνος του μαστού.
  • Η κατανάλωση κόκκινου κρέατος αυξάνει τη χοληστερίνη στις αρτηρίες του σώματος και ειδικά τα λιπαρά κομμάτια του κρέατος υποστηρίζεται ότι πρέπει να αποφεύγονται από τους πάντες, ανεξαρτήτως άμα έχουν αποκτήσει ή όχι χοληστερίνη.
  • Η λανθασμένη κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να βοηθήσει στην εμφάνιση προβλημάτων των οστών λόγω του ότι το κρέας περιέχει μικρές ποσότητες ασβεστίου και μπορεί να μείνουν στο σώμα περιττά οξέα.
  • Υποστηρίζεται ότι η νόσος του Alzheimer εμφανίζεται πιο συχνά σε άτομα που καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες κόκκινου κρέατος από τα υπόλοιπα.
  • Η αύξηση πιθανότητας καρδιοπάθειας είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι επιστήμονες προτείνουν να γίνεται πολύ μικρή κατανάλωση κόκκινου κρέατος.
  • Μέσω της μεγάλης κατανάλωσης κόκκινου κρέατος μπορεί να εμφανιστεί πρόβλημα νεφρικής ανεπάρκειας.
  • Η εκκωλποματίτιδα είναι μία φλεγμονή στις βλεννογόνους του παχέος εντέρου που εμφανίζεται πολύ συχνά σε άτομα που κάνουν κατανάλωση κόκκινου κρέατος πέρα από το αποδεκτό και φυσιολογικό.
Για αυτούς του λόγους πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν και σταματάνε εντελώς την κατανάλωση των κρεάτων αλλά μία τέτοια ενέργεια δεν είναι σωστή γιατί μπορεί να δημιουργήσει άλλα προβλήματα όπως χαμηλή ενέργεια στον οργανισμό, κόπωση και χαμηλό ανοσοποιητικό. Η σωστή πρόληψη και τρόπος μείωσης των προβλημάτων που προκαλεί το κόκκινο κρέας είναι:
  • Ισορροπημένη διατροφή. Ο οργανισμός χρειάζεται όλες τις τροφές που μπορούν να βρεθούν στη φύση αλλά πάντα θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα η καλύτερη και πιο ισορροπημένη γνωστή διατροφή θεωρείται η μεσογειακή που κατανάλωση κρέατος γίνεται μία φορά το μήνα.
  • Άμα γίνει διάγνωση εκκωλποματίτιδας τότε για κάποιο χρονικό διάστημα η διατροφή του ασθενούς θα πρέπει να αλλάξει και να γίνεται μεγαλύτερη κατανάλωση χόρτων, σαλατών, φρούτων και λαχανικών για τη αποφυγή επιδείνωσης της ασθένειας.
  • Η γυμναστική είναι ένας ευχάριστος και ωραίος τρόπος να ενδυναμωθεί το σώμα και το αμυντικό μας σύστημα όπως και να αφαιρεθούν πιο εύκολα οι περιττές ουσίες λόγω καύσης.

Βιοσυντονισμός και πρόληψη

Μέσω του Βιοσυντονισμού μπορεί να γίνει σωστή πρόληψη των προβλημάτων που δημιουργούν η μεγάλη κατανάλωση κόκκινου κρέατος. Με τα ειδικά προγράμματα μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατός ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν μαζί με τη βοήθεια του κόκκινου κρέατος τις διάφορες παθήσεις. Έτσι αφού πρώτα αναγνωριστεί ο παράγοντας και η νόσος με τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού μπορεί να βοηθηθεί ο οργανισμό στην αντιμετώπιση της νόσους. Στις περιπτώσεις που οι παθήσεις έχουν σχέση με παθογόνους μικροοργανισμούς και τη δράση τους με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που συντονίζονται με τα αυτούς είναι δυνατόν η καταστροφή τους. Στις περιπτώσεις που η κατανάλωση κόκκινου κρέατος προκάλεσε κάποια δυσλειτουργία του οργανισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν προγράμματα θεραπείας τα οποία βοηθάνε στην εξισορρόπηση της λειτουργίας του οργανισμού. Επιπλέον τα προγράμματα θεραπείας και ευεξίας που προσφέρουν οι Βιοσυντονιστικές συσκευές μπορούν να ενδυναμώσουν το αμυντικό σύστημα του οργανισμού για να μπορεί να προστατευτεί από τις παθήσεις αυτές καλύτερα.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί
 να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση και πρόληψη των προβλημάτων που 
δημιουργεί η κατανάλωση κόκκινου κρέατος επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια