Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Βιοσυντονισμός και η εξέλιξη του στην Αμερική


Ο Βιοσυντονισμός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί στα προγράμματα θεραπείας σημειώνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο η μέθοδος αυτή έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως και αναγνωρίζεται από πολλές χώρες ως εναλλακτική θεραπεία.

Στην Αμερική ο Βιοσυντονισμός αναγνωρίστηκε σταδιακά. Η ονομασία της θεραπείας του Βιοσυντονισμού είναι γνωστή ως P.E.M.F.Τ (Pulsed Electro Magnetic Fields Therapy). Για να είναι δεκτό ένα φάρμακο για κάποια πάθηση στην Αμερική πρέπει να δοθεί άδεια αποδοχής και της αποτελεσματικότητας του από το F.D.A.(Food and Drug Administration), τον οργανισμό ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποδοχή και τον έλεγχο τροφών και φαρμάκων θεραπείας.

Στην περίπτωση του Βιοσυντονισμού η αναγνώριση από τον οργανισμό F.D.A. έγινε σταδιακά, επειδή τότε δεν υπήρχαν αρκετές έρευνες πάνω στην αποτελεσματικότητα και την ικανότητα των προγραμμάτων του να αντιμετωπίσουν κάποιες παθήσεις.

Με χρονολογική σειρά:
  • Το 1976 το F.D.A αποδέχτηκε και επέτρεψε στη θεραπεία P.E.M.F να χρησιμοποιείται στην ένωση καταγμάτων.
  • Το 1987 το F.D.A επέτρεψε τη χρήση της θεραπείας P.E.M.F ως καταπραϋντική θεραπεία σε μετεγχειρητικά οιδήματα ή σε πόνους στην επιδερμίδα.
  • Το 2004 επιτράπηκε από το F.D.A να γίνεται χρήση της θεραπείας P.E.M.F σε ασθενείς με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στους οποίους υπήρχε υψηλή επικινδυνότητα μη σύντηξης.
  • Το 2008 η θεραπεία P.E.M.F ξεκίνησε να χρησιμοποιείται ως θεραπεία συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας στα οποία ενίσχυε την ικανότητα του οργανισμού για θεραπεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος μετά από άδεια που δόθηκε από το F.D.A..
  • Προς το τέλος του 2008, τον Οκτώβριο, το F.D.A. έδωσε άδεια να δοθούν στην αγορά τα μηχανήματα της θεραπείας P.E.M.F. τα οποία θεραπεύανε καταθλιπτικές διαταραχές.
  • Στις 13ης Οκτωβρίου του 2015 άλλαξε η αναγνώριση των μηχανημάτων θεραπείας P.E.M.F. και πλέον θεωρούνται ως μηχανήματα εναλλακτικής θεραπείας.

Όπως είναι εμφανές παρότι ο Βιοσυντονισμός στην Αμερική βρισκόταν και χρησιμοποιούταν αρκετά χρόνια πριν, η πραγματική του αναγνώριση ως εναλλακτική ιατρική και θεραπεία έγινε τα τελευταία χρόνια. Μετά από την τελευταία αναγνώρισή του ξεκίνησε και μία πειραματική έρευνα για την χρήση μηχανημάτων Βιοσυντονισμού(P.E.M.F.) σε καταστάσεις όπου φυσιολογικά τα φάρμακα και οι εγχειρήσεις είναι δύσκολα να βρεθούν όπως σε ετοιμοπόλεμες περιοχές ή σε χώρες του τρίτου κόσμου. Μία τέτοια εξέλιξη στους τρόπους θεραπείας θα μπορούσε να βοηθήσει στην πιο γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία ανεξαρτήτως καταστάσεων και έτσι με τη βοήθεια του Βιοσυντονισμού θα σώζονταν πολλές ζωές παγκοσμίως.
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και για τα 
προγράμματα θεραπείας που χρησιμοποιεί επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια