Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καλημέρα σας!!!!


Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό βάρος. Τα στάδια του φυσιολογικού και του μη, βάρους εξαρτώνται από πολλά. Αυτά μπορεί να είναι το ύψος, η ηλικία, η υγεία και ο σωματότυπος.

Πολλοί άνθρωποι καθημερινά προσπαθούν να χάσουν κιλά, είτε είναι λίγα ή πολλά. Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι όπως για εμφάνιση, για ψυχολογική αναζωογόνηση, για προβλήματα υγείας ή απλά γιατί θέλουν να έχουν κάποια συγκεκριμένα κιλά. Όπως είναι κατανοητό το βάρος μας επηρεάζει και την ίδια τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό σε θέματα ψυχολογίας, υγείας αλλά πολλές φορές και δουλειάς.

Όμως κάποιοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να χάνουν βάρος παρότι μπορεί να ακολουθούν διατροφικές συνήθειες που στις περισσότερες των καταστάσεων έχουν αποτελέσματα και να γυμνάζονται καθημερινά. Ο οργανισμός αυτών των ανθρώπων, με την έκφραση που χρησιμοποιούμε συνήθως, έχει κολλήσει. Για αυτή την παράξενη κατάσταση μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Κάποιοι από αυτούς τους λόγους είναι:
  • Λόγω κάποιας ορμονική διαταραχής ο οργανισμός δεν χρησιμοποιεί τις αποθήκες λιπιδίων όταν χρειάζεται ενέργεια.
  • Το λειτουργικό σύστημα αποθηκεύει περισσότερα λιπίδια από όσα χρειάζεται στις αποθήκες λιπιδίων, που είναι μία από τις πηγές ενέργειάς μας.
  • Ο οργανισμός επειδή βρισκόταν σε κάποια κατάσταση πολλά χρόνια σταματάει τη λειτουργία σωστής χρήσης/καύσης λιπιδίων που χρειάζεται για την απαιτούμενη ενέργεια.
  • Λόγω κάποιου χρόνιου φόβου ή κάποιου άλλου έντονου ψυχολογικού παράγοντα ο οργανισμός θεωρεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο και αποθηκεύει μεγάλες ποσότητες λιπιδίων για να τα χρησιμοποιήσει ως ενέργεια όταν χρειαστεί.

Tipakia αντιμετώπισης......

  • Να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διατροφή και γυμναστική την οποία θα δώσει κάποιος εξειδικευμένος άνθρωπος μετά από κάποιες εξετάσεις.
  • Χρήση φαρμάκων τα οποία έχουν σκοπό την ενεργοποίηση του οργανισμού στο θέμα της καύσης λιπιδίων.
  • Αλλαγή διατροφικών συνηθειών, περιβάλλοντος όπως και ψυχολογική αναζωογόνηση  μπορεί να επαναφέρει το οργανισμό στην φυσιολογική του κατάσταση.

Βιοσυντονισμός και βάρος

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του μπορεί να βοηθήσει ή να εξαλείψει τα ψυχολογικά ή λειτουργικά προβλήματα τα οποία προκαλούν αυτή τη δυσλειτουργία του οργανισμού να αποθηκεύει περισσότερα λιπίδια ή να μην κάνει χρήσης του όταν χρειάζεται ενέργεια. Μέσω του Βιοσυντονισμού θα στέλνονται σήματα από υγιή οργανισμό και θα γίνεται επαναφορά του δυσλειτουργικού στην προγενέστερη υγιή κατάσταση του και το κόλλημα που έχει πάθει ο οργανισμός θα σταματήσει εντελώς. Έτσι η υγεία, η ψυχολογία όπως και εμφάνιση του ασθενή θα καλυτερέψει και η ζωή του θα γίνει πιο ευχάριστη.
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και για τα 
προγράμματα θεραπείας που χρησιμοποιεί για την αντιμετώπιση της 
παχυσαρκία και του περιττού βάρους επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια