Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γυναικολογικές ορμονικές διαταραχές και Βιοσυντονισμός


Οι γυναίκες από την ηλικία 10-14 και μέχρι έως 45-50 μπορεί να έχουν κάποιες ορμονικές διαταραχές οι οποίες μπορεί να προκαλούνται από κάποιο μικρόβιο ή μεγάλη αύξηση μικροβίων. Η μήτρα των γυναικών και η εμμηνορρυσία είναι οι κύριοι αποτοξινωτικοί παράγοντες μίας γυναίκας με αποτέλεσμα η μήτρα να μπορεί να απορροφήσει μεγάλο αριθμό τοξινών.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όπου τα μικρόβια και οι τοξίνες είναι τόσα πολλά που δημιουργούν προβλήματα και ειδικά στο εμμηνορρυσικό σύστημα και να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές.

Μερικά συμπτώματα με τα οποία μπορείς να αναγνωρίσεις ότι έχεις κάποιες ορμονικές διαταραχές είναι:
  • Αύξηση βάρους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών. Πολλές γυναίκες παρότι ακολουθούν κάποιες διατροφικές συνήθειες και προσπαθούν να γυμνάζονται εξακολουθούν να μην χάνουν καθόλου βάρος και να μένουν στάσιμες. Ο λόγος μίας τέτοιας κατάστασης συνήθως είναι κάποια ορμονική ανωμαλία.
  • Η νυχτερινές συχνές εφιδρώσεις κάποιων γυναικών μπορεί να είναι ένα συχνό σύμπτωμα που προέρχεται από ορμονική διαταραχή.
  • Το άγχος και η νευρικότητα μπορεί να είναι κάτι συνηθισμένο στη ζωή ενός ανθρώπου αλλά όταν αυτά όταν αυτά εμφανίζονται και έρχονται σε αντίθεση με τον τρόπο σκέψης και τη ψυχολογική κατάσταση που είχε μία γυναίκα μπορεί να είναι κάποια ορμονική διαταραχή που τα προκαλεί όλα αυτά.
  • Κάποιο πολύ εμφανές σύμπτωμα, ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες, είναι η αρκετά μειωμένη ερωτική τάση που μαζί με κάποιες αϋπνίες μπορεί να προκαλούνται από μία ορμονική διαταραχή.

Πολλές φορές αυτές οι διαταραχές διαρκούν για μικρό χρονικό διάστημα αλλά όταν διαρκούν πολύ όχι μόνο προκαλούν ανησυχία και ενόχληση στις γυναίκες αλλά να επηρεάζουν τη ζωή τους.

Βιοσυντονισμός και πως μπορεί να βοηθήσει στις ορμονικές διαταραχές

Λόγω του ότι τα μικρόβια και οι τοξίνες που προκαλούν αυτές τις διαταραχές βρίσκονται στη μήτρα είναι δύσκολο να γίνει αναγνώριση τους αλλά ο Βιοσυντονισμός έχει την δυνατότητα να βρει ποιο ακριβώς μικρόβιο είναι και να το αντιμετώπιση. Μέσω της εξέτασης του Βιοσυντονισμού θα δοθεί στον ασθενή το σωστό πρόγραμμα θεραπείας και το πλήθος των τοξινών και των μικροβίων θα μειωθούν στα επίπεδα τα οποία μπορεί να αποτοξινώσει ο οργανισμός και έτσι η ζωή της ασθενούς θα επανέλθει στα φυσιολογικά ενώ την ίδια στιγμή θα θωρακιστεί ο οργανισμός ακόμα περισσότερο.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των 
ορμονικών διαταραχών επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια