Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βιοσυντονισμός. Η αναγνώριση του από την Ελληνική κυβέρνηση ως εναλλακτική ιατρική.


Στις 24-08-2016 το υπουργείο υγείας έδωσε την απόφαση του σχετικά με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού και την αναγνωσιμότητα που έχει πλέον στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την απόφαση ο Βιοσυντονισμός αναγνωρίζεται πλέον ως μίας μέθοδος θεραπείας και ιατρικής.

Λόγω ότι ο Βιοσυντονισμός δεν χρησιμοποιεί τις μεθόδους της κλασική ιατρικής αλλά χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα, η μέθοδος του Βιοσυντονισμού αναγνωρίζεται ως εναλλακτική ιατρική, δηλαδή μία μέθοδο θεραπείας που δεν συμβαδίζει με την κλασική ιατρική.

Η συμβατική ιατρική χρησιμοποιεί μεθόδους οι οποίες έχουν ήδη αναγνωριστεί από επιστημονικές μεθόδους και έχουν δημοσιευτεί από γνωστές εταιρείας ιατρικής.Οι έρευνες του Βιοσυντονισμού έχουν δημοσιευτεί και περιμένουν επισημοποίηση ενώ ήδη πολλές χώρες χρησιμοποιούν το Βιοσυντονισμό και τις θεραπείες του. Οι μεθόδους του Βιοσυντονισμού δίνει νέους τρόπους διάγνωσης και φυσικούς και ανώδυνους τρόπους θεραπείας κάποιων ασθενειών.

Η αναγνώριση του Βιοσυντονισμού έχει γίνει παγκοσμίως και η Ελλάδα ως μία χώρα που γέννησε πολλές επιστήμες είχε στις 12 με 20 Ιουνίου του 2017  το πρώτο παγκόσμιο συνεδρίου Βιοσυντονισμού στην Αρκαδία στην περιοχή του Παράλιου Άστρου. Στο συνέδριο, όπου παραβρέθηκαν 360 άτομα, ήταν πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες και συζήτησαν για 64 θέματα σχετικά με το Βιοσυντονισμό και τα προγράμματα θεραπείας που έχει. Κάποιους από τους υποστηρικτές και ομιλητές στο συνέδριο ήταν και ο Κ. Τατούλης και ο Κ. Γιαννακούρας που επίσης κατέχουν την ιδιότητα ιατρών.

Η επιτυχία του πρώτου παγκοσμίου συνεδρίου Βιοσυντονισμού δείχνει την αξιοπιστία που παρέχει με τις μεθόδους του ως εναλλακτική ιατρική και ως μία επιπλέον μέθοδο για τη διάγνωση και τη θεραπεία ανθρώπων που το έχουν ανάγκη που μπορεί να εξελιχθεί και να βοηθήσει και την κλασική ιατρική. Γιατί ο σκοπός της κάθε ιατρικής είναι η θεραπεία των ασθενών και πολλές μεθόδους που πλέον ανήκουν στην κλασική ιατρική λόγω της λίγης γνώσης που είχαμε βασικά τις θεωρούσαμε επικίνδυνες μέχρι να μάθουμε περισσότερα και να αντιληφθούμε τη σπουδαιότητα και χρηστικότητα τους.

Οι εναλλακτικές ιατρικές όπως ο Βιοσυντονισμός έχουν τον ίδιο σκοπό με την κλασική ιατρική, η θεραπεία ασθενειών, και τα αποτελέσματα από τις μεθόδους θεραπείας που έχουν είναι εμφανή. Ο Βιοσυντονισμός έχει ήδη δείξει ότι είναι αποτελεσματικός σε διάφορες ασθένειες ως εναλλακτική ιατρική και οι έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να εξελιχθεί και άλλο.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και για τα 
προγράμματα θεραπείας που χρησιμοποιεί επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια