Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αδένωμα του προστάτη και Βιοσυντονισμός


Το αδένωμα του προστάτη είναι μία ασθένεια που επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών και συναντάται από την ηλικία των 40 ετών και μετά ενώ όσο ανεβαίνει η ηλικία οι έρευνες έδειξαν ότι εμφανίζεται πιο συχνά. Στην ασθένεια του αδενώματος του προστάτη, εμφανίζεται μία υπερπλασία του προστάτη αλλά οι περισσότεροι άντρες δεν θεωρούν ότι χρειάζεται άμεση θεραπεία.

Στην πραγματικότητα όμως το αδένωμα του προστάτη μπορεί να επηρεάσει τον οργανισμό μας λόγω ότι η ασθένεια προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια η οποία σιγά σιγά δηλητηριάζει τον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να προκαλέσει γαστρίτιδα, ηπατίτιδα και άλλες ασθένειες. Επίσης λόγω ότι προκαλεί ζημιά σε πολλούς ιστούς η επικινδυνότητα της αυξάνεται.

Το αδένωμα του προστάτη μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους όπως φλεγμονή των γεννητικών οργάνων, διατροφή ή αλλαγή της δομής του προστάτη λόγω ηλικίας. Όμως ένας από τους κύριους λόγους που προκαλούν αδένωμα του προστάτη είναι η υψηλή συγκέντρωση των παρασίτων που μπορούμε να κολλήσουμε από το φαγητό που τρώμε, τα κατοικίδια ή ακόμα και από τον αέρα μέσω του δέρματος ή μίας πληγής.Κάποια άλλα προβλήματα τα οποία μπορεί να προκαλέσει το αδένωμα του προστάτη και τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να καταλάβουμε άμα πάσχουμε είναι:
  • Πόνος κατά την ούρηση είτε στην ουροδόχο κύστη ή στην οσφυϊκή περιοχή.
  •  Ούρηση με αίμα.
  • Ταχεία εκσπερμάτωση.
  • Συχνή δυσκοιλιότητα ή άτακτες χρονικά επιθυμίες ούρησης που συνήθως πληθαίνουν τις βραδινές ώρες.
  • Απώλεια όρεξης και ύπαρξη μεγάλης χρονικά ξηροστομίας και δίψας.

Βιοσυντονισμός και θεραπεία του αδενώματος του προστάτη


Για την αντιμετώπιση του αδενώματος του προστάτη η πιο γρήγορη θεραπεία είναι η αναγνώριση των παράσιτων που το προκαλούν και η γρήγορη αποπαρασίτωση τους. Ο Βιοσυντονισμός έχει τη δυνατότητα με τα μηχανήματα που έχει να βρει γρήγορα και άμεσα τα παράσιτα που προκαλούν το αδένωμα πριν προκληθεί κάποια μεγαλύτερη ζημιά στον οργανισμό. Στην συνέχεια μπορεί να δοθεί πρόγραμμα θεραπείας Βιοσυντονισμού για την αποπαρασίτωση του οργανισμού το οποίο μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που στέλνει θα ενεργοποιήσει το αμυντικό σύστημα ενώ την ίδια στιγμή θα αναδομήσει τα κύτταρα τα οποία έχουν ασθενήσει και θα επαναφέρει στο φυσιολογικό ορμονικές λειτουργίες, χρησιμοποιώντας τις φυσικές λειτουργίες του ίδιου του οργανισμού με απόλυτη ασφάλεια. 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως 
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αδενώματος
 του προστάτη επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια