Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αλλεργίες και τα αίτια τους


Πάρα πολλοί άνθρωποι πάσχουν από την παθολογική κατάσταση που ονομάζεται αλλεργία. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν για την αλλεργία τους επειδή έχουν εξεταστεί ή τις έχουν παρατηρήσει και άνθρωποι που δεν το γνωρίζουν γιατί τα συμπτώματα πολλές φορές δεν είναι εύκολα εμφανή. Ως άνθρωποι όλοι μας, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, περιβαλλοντικών καταστάσεων ή ψυχοσωματικής υγιεινής μπορούμε να αποκτήσουμε μία αλλεργία γιατί με αυτή την αμυντική λειτουργία ο οργανισμός αποκρούει κάποιες φορές κάτι το οποίο θεωρεί απειλεί.

Η αλλεργία για να δημιουργηθεί στο σώμα ενός ανθρώπου πρέπει μία ουσία να έρθει σε επαφή με αυτό είτε μέσω του αέρα, του δέρματος ή της τροφής. Κατά την πρώτη επαφή το αλλεργιογόνο αναγνωρίζεται από τα κύτταρα μας τα οποία ζητάνε από το αμυντικό μας σύστημα να ακολουθήσει μία διαδικασία απομόνωσης της ουσίας και δημιουργίας αντισωμάτων για αυτό το αλλεργιογόνο για να μπορεί να το αντιμετωπίσει αργότερα ο οργανισμός. Επιπλέον τα αντισώματα μίας αλλεργίας κρατούνται στη μνήμη του σώματος μας για πολλά χρόνια.

Για την απόκτηση αλλεργίας πρέπει όμως να έρθουμε σε επαφή με μία ουσία που θα μας τη προκαλέσει. Οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν μία αλλεργία είναι πολλοί και βρίσκονται συνεχώς γύρω μας ακόμα και αν δεν τους βλέπουμε ή δεν τους καταλαβαίνουμε. Αυτοί οι παράγοντες είναι:
  • Κάποια μικρόβια τα οποία προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού μας συστήματος μπορεί να δημιουργήσουν και κάποια αλλεργία.
  • Οι τροφές που τρώμε καθημερινά, όπως αυγά ή ψημένοι σπόροι, μπορούν να δημιουργήσουν αλλεργία είτε στις ίδιες τις τροφές αυτές ή να βοηθήσουν στην εμφάνιση αλλεργίας.
  • Οι απότομες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν το σώμα μας σε τέτοιο βαθμό που να βοηθήσουν στην εμφάνιση κάποιας αλλεργίας.
  • Η αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση των τελευταίων δεκαετιών σύμφωνα με έρευνες ευνοεί την εμφάνιση αλλεργιών στους ανθρώπους.
  • Η έντονη έκθεση σε γύρη κάποιων λουλουδιών, όπως των λουλουδιών των πεύκων, έχει παρατηρηθεί ότι προκαλεί αλλεργίες.
  • Οι εισπνοή ή κατανάλωση διάφορων χημικών ουσιών μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση αλλεργιών πολλές φορές.
  • Τα τελευταία χρόνια έχει αναγνωριστεί ότι ακόμα και κάποιοι ψυχολογική παράγοντες, όπως έντονα συναισθήματα χαράς, λύπης και θυμού, μπορούν να ευνοήσουν την εμφάνιση αλλεργιών.


Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ή μείωση των αλλεργιών και των συμπτωμάτων τους. Μέσω των προγραμμάτων θεραπείας του Βιοσυντονισμού η επαναφορά της σωστής λειτουργίας του οργανισμού κατά την επαφή αλλεργιογόνων μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την αλλεργία τους ή να προστατευτούν από την εμφάνιση μίας νέας.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση ή μείωση των 
συμπτωμάτων των αλλεργιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια