Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καρδιοπάθειες και τι τις προκαλεί


Παρόλο τη τεράστια εξέλιξη της τεχνολογίας και της ιατρικής που έχουμε στην εποχή μας, οι καρδιοπάθειες έχουν αυξηθεί κατά πολύ, σε σύγκριση με κάποιες δεκαετίες πριν, ενώ σε πολλές χώρες αυτή η αύξηση συνεχίζει με ανεξέλεγκτο ρυθμό. Βέβαια οι θάνατοι από καρδιοπάθειες έχουν μειωθεί και αυτό οφείλεται στους νέους τεχνολογικά μεθόδους που χρησιμοποιούν τις γνώσεις μας για το ανθρώπινο σώμα.
Παρόλα αυτά, λόγω της επικινδυνότητας των παθήσεων της καρδιάς, γίνονται συνέχεια έρευνες για την ανακάλυψη νέων πιο αποτελεσματικών, πιο γρήγορων, ασφαλέστερων μεθόδων αντιμετώπισης όπως και μείωσης της εμφάνισης καρδιοπαθειών.

Όμως γιατί ενώ έχουμε τέτοια τεχνολογική, εκπαιδευτική και ιατρική εξέλιξη δεν σταματάνε οι καρδιοπάθειες; Ο λόγος είναι γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι βοηθάνε ή προκαλούν την εμφάνιση καρδιοπάθειας και ενώ κάποιες είναι ελεγχόμενες, κάποιες άλλες δεν μπορούν να ελεγχθούν από τον άνθρωπο ακόμα γιατί μπορεί να είναι κάποια εσωτερική λειτουργία ή ιδιαιτερότητα του οργανισμού μας. Επιπλέον κάποιοι παράγοντες εμφάνισης παθήσεων της καρδιάς δεν μπορούν να αναγνωριστούν πριν να είναι αργά και η πάθηση έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί στο οργανισμό μας.

Πιο συγκεκριμένα τα αίτια που προκαλούν καρδιοπάθειες μπορούν να αφορούν την καθημερινή μας ζωή ή ακόμα και να βρίσκονται από τη στιγμή που αναπτυσσόμαστε στη μήτρα της μητέρας μας. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να είναι:
  • Κληρονομικότητα. Η κληρονομικότητα είναι ένας από τους λόγους που μερικοί άνθρωποι εμφανίζουν κάποια καρδιοπάθεια κατά τη διάρκεια της ζωής τους.
  • Η ηλικία μπορεί να επηρεάσει τη πιθανότητα εμφάνισης κάποιας καρδιακής πάθησης και για αυτό όσο πιο μεγάλος είναι ένας άνθρωπος τόσο πιο πιθανό είναι να πάσχει από μία.
  • Μείωση του ανοσοποιητικού ή αμυντικού συστήματος του οργανισμού. Μέσω μίας άλλης ασθένειας ο οργανισμός μπορεί να μην καταφέρει να αντιμετωπίσει την εμφάνιση μίας καρδιοπάθειας γιατί ήδη χρησιμοποιεί τους πόρους του για την ασθένεια που προϋπήρχε.
  • Περιβάλλον ζωής. Ανάλογα σε πόσο υγιές και σταθερό περιβάλλον ζει ένας άνθρωπος μπορεί βοηθήσει στην εμφάνιση κάποιας καρδιοπάθειας.
  • Οι διατροφικές συνήθειες ενός ανθρώπου επηρεάζουν κατά πολύ τη πιθανότητα εμφάνισης καρδιοπάθειας. Πιο συγκεκριμένα η κατανάλωση τροφών με πολλά λιπίδια μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητας εμφάνισης καρδιοπάθειας σε τέτοιο ποσοστό που οι ειδικοί προτείνουν σε πολλούς ανθρώπους να σταματήσουν εντελώς να τρώνε τέτοιες τροφές.
  • Οι ανθυγιεινές ή υγιεινές συνήθειες όπως το κάπνισμα και η γυμναστική αντίστοιχα μπορούν να βοηθήσουν στη εμφάνιση καρδιοπαθειών ή να ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού κατά αυτών των παθήσεων.
  • Χρόνια έκθεση του οργανισμού σε κάποιες επιβλαβείς χημικές ουσίες έχει παρατηρηθεί να ενισχύει τα κρούσματα παθήσεων της καρδιάς.
  • Κάποιοι μικροοργανισμοί που εισέρχονται στο σώμα μας μπορούν να προκαλέσουν τέτοια ζημιά που να προκαλέσουν κάποια πάθηση της καρδιάς.


Η τεχνολογικές ανακαλύψεις της εποχής μας έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σχεδόν κάθε πάθηση της καρδιάς αναγνωρίζεται και θεραπεύεται πολύ σύντομα. Μέσω των διαγνωστικών του μηχανημάτων ο Βιοσυντονισμός μπορεί να αναγνωρίσει μία καρδιοπάθεια και στη συνέχεια να του δοθεί ένα Βιοσυντονιστικό πρόγραμμα θεραπείας για την άμεση αντιμετώπιση της πάθησης.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των 
παθήσεων της καρδιάς επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια