Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τι είναι οι πνευμονοπάθειες και πως τις αναγνωρίζουμε;


Τα πνευμόνια μας καθημερινά εισπνέουν 8.000 με 9.000 λίτρα αέρα τα οποία έρχονται σε επαφή με το αίμα, φτάνοντας καθημερινά να περνάνε 9.000 με 10.000 λίτρα αίμα.  Μέσω αυτής της διαδικασίας αποβάλλονται από το σώμα πολλές ουσίες που δεν χρειάζονται ή και είναι επικίνδυνες για αυτόν όπως το διοξείδιο του άνθρακα ενώ την ίδια στιγμή αναπληρώνονται ουσίες που είναι σημαντικές και προσφέρουν κάτι στον οργανισμό μας, όπως είναι το οξυγόνο.

Μέσα σε αυτές τις ουσίες όμως και γενικά στον αέρα κυκλοφορούν παθογόνοι μικροοργανισμοί και παρότι το αναπνευστικό μας σύστημα έχει φίλτρα για να απωθεί αυτούς του οργανισμούς κατά την αναπνοή κάποιοι περνάνε και έρχονται σε επαφή είτε με το αίμα είτε με τα πνευμόνια. Επιπλέον κάποιες κακές συνήθειες που μερικοί άνθρωποι ακολουθούν όπως το κάπνισμα ή κατανάλωση χημικών ουσιών από την αναπνευστική οδό έρχονται σε επαφή είτε με το αίμα ή με τα πνευμόνια.

Αυτές οι ουσίες ή οι οργανισμοί που έρχονται σε επαφή με τα πνευμόνια κάποιες φορές το αμυντικό μας σύστημα δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει και δημιουργούν προβλήματα στα πνευμόνια και στη λειτουργία τους. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να είναι άμεση καταστροφή του οργάνου ή δημιουργία παθήσεων που ως κατηγορία ονομάζονται πνευμονοπάθειες.

Λόγω της σημαντικότητας της λειτουργίας της αναπνοής οι πνευμονοπάθειες μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνες ή θανατηφόρες. Ακόμα και στις αναπτυγμένες τεχνολογικά και εκπαιδευτικά χώρες οι θάνατοι από πνευμονοπάθειες είναι πολλές ενώ παγκοσμίως το ποσοστό φτάνει το 14% από τους συνολικούς θανάτους.

Παρότι υπάρχουν και παθήσεις που ακόμα η τεχνολογία μας δεν έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει μόλις φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης οι άνθρωποι έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα των πνευμονοπαθειών και να επισκεφτούμε σύντομα έναν ειδικό ή να αρχίσουμε κάποια θεραπεία. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι:
  • Πρώτο και κύριο, η δυσκολία στην αναπνοή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εμφανιστεί αυτό το σύμπτωμα αλλά όταν η διάρκεια του είναι χρόνια τότε πιθανότατα είναι κάποια πάθηση του αναπνευστικού συστήματος.
  • Η πολύ γρήγορη κούραση μπορεί να είναι ένα από τα συμπτώματα που εμφανίζονται με την εμφάνιση κάποιας πνευμονοπάθειας γιατί ο οργανισμός δεν λαμβάνει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται από τον αέρα οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη καύση θρεπτικών ουσιών για να δώσουν ενέργεια στον οργανισμό.
  • Η δυσκολία συγκέντρωσης υπάρχει πιθανότητα να προκαλείται από κάποια πνευμονοπάθεια όπως και η απώλεια αισθήσεων. Σε τέτοιες καταστάσεις ο εγκέφαλος δεν οξυγονώνεται αρκετά, δηλαδή το αίμα που καταφτάνει στον εγκέφαλο δεν έχει αρκετό οξυγόνο, και δεν μπορεί λειτουργήσει σωστά.
  • Η εμφάνιση έντονου βήχα και απώλεια αίματος μέσω του σάλιου είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας στον οποίο ο ασθενής πρέπει να ανησυχήσει γιατί μπορεί να έχει κάποια πνευμονοπάθεια η οποία προκαλεί καταστροφή των ίδιων των πνευμόνων.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως μπορείνα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση και πρόληψη 
των πνευμονοπαθειών επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια