Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αλκοόλ και Βιοσυντονισμός


Το αλκοόλ είναι μία ουσία που βρίσκεται στη ζωή πολλών ανθρώπων σε διαφορετικές ποσότητες. Όταν βγαίνουμε έξω το βράδυ συνήθως πίνουμε κάποιο αλκοολούχο ποτό για να διασκεδάσουμε όπως θεωρούμε. Όμως αυτή η διασκέδαση ανάλογα και με τη ποσότητα ή την ποιότητα του αλκοολούχου ποτού που πίνουμε μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα υγείας.

Κατά την κατανάλωση αλκοόλ ο οργανισμός μας αμέσως αρχίζει και έχει κάποιες παρενέργειες από αυτό, που αυξάνονται όσο το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα μας αυξάνεται. Τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται με την κατανάλωση αλκοόλ είναι:
 • Μόλις το αλκοόλ στο αίμα μας ξεπεράσει το 40mg % υπάρχει εξασθένηση της μνήμης και της προσοχής του ανθρώπου, ελάττωση της αντίδρασης και διαταραχή στο λόγο και στο χειρισμό λεπτών κινήσεων.
 • Σε μεγαλύτερα ποσοστά εμφανίζονται τα συμπτώματα του πονοκεφάλου και γίνεται σταδιακή θόλωση της διάνοιας.
 • Η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει τις πιθανότητες της κύρωσης του ύπατος ενώ μπορεί να προκαλέσει και εμφάνιση ασθενειών στο πεπτικό σύστημα όπως το έλκος του στομάχου.
 • Η συχνή κατανάλωση αλκοόλ βοηθάει στην ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στο πεπτικό σύστημα και καταστροφή των οργάνων του πεπτικού συστήματος.
 • Η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει νευρολογικές βλάβες προκαλώντας αναπηρίες που έχουν σχέση με τα νεύρα και τον εγκέφαλο όπως η επιληψία.
 • Όταν η κατανάλωση αλκοόλ ξεπερνάει κάποια όρια τότε μπορεί να προκαλέσει ισχαιμική καρδιοπάθεια και σακχαρώδη διαβήτη.
 • Όταν γίνεται χρόνια κατανάλωση αλκοολούχων ποτών μπορεί να εμφανιστούν αναπνευστικά προβλήματα υγείας ή ακόμα και καρκίνος στα πνευμόνια.
 • Εθισμό στο αλκοόλ με εμφάνιση σωματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων στέρησης.

Το αλκοόλ είναι μία ουσία που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αλλά πριν φτάσουμε σε κάποια θεραπεία με χημικές ουσίες μπορούμε να τη αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του αλκοολισμού και να κόψουμε τη κατανάλωση του  με κάποιες μεθόδους. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
 • Αναζήτηση υποστήριξης από τα άτομα που αγαπάτε για να μπορέσετε να εκφράσετε ελεύθερα τον εθισμό σας στο αλκοόλ και να βοηθηθείτε ψυχολογικά και σωματικά από αυτούς.
 • Αλλαγή της συνήθειας που όταν βγαίνετε έξω θέλετε να πιείτε ποτό για να διασκεδάσετε ενώ στην πραγματικότητα το αλκοόλ σας κάνει να χάνετε κάθε διασκέδαση και βάζει σε κίνδυνο τη ζωής σας.
 • Θέσει στόχων όταν προσπαθείτε να αποδεσμευτείτε από τη κατανάλωση αλκοόλ και όχι απλώς απόφασης να κόψετε το αλκοόλ. Οι στόχοι μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση της ψυχολογίας σας κατά τη προσπάθεια σας.
 • Σωστή διατροφή και γυμναστική για την συμπλήρωση του ελεύθερου χρόνου σας και την ενδυνάμωση και θωράκιση του οργανισμού κατά των προβλημάτων που δημιουργεί η κατανάλωση αλκοόλ.
 • Αν δυσκολευτείτε στην απεξάρτηση του αλκοόλ ή κάνετε το λάθος να πιείτε μην βιαστείτε να τα παρατήσετε ή να τιμωρήσετε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε θετικά, αναθεωρήστε του στόχους σας και σκεφτείτε ήρεμα τους λόγους που ήπιατε και αυτούς που σας έκαναν να θέλετε να σταματήσετε.

Βιοσυντονισμός και αλκοόλ

Ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού όταν επηρεάζεται από σωματικούς και ψυχολογικούς παράγοντες. Με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος Βιοσυντονισμού είναι δυνατός ο συντονισμός του οργανισμού για την εξισορρόπησή και την απεξάρτηση του από το αλκοόλ. Επίσης με τα προγράμματα θεραπείας του Βιοσυντονισμού είναι δυνατή θεραπεία των συμπτωμάτων που προκαλεί η κατανάλωση αλκοόλ σε μεγάλες ποσότητες και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επίσης με αυτό τον τρόπο η διάθεση του ανθρώπου θα αλλάξει προς το καλύτερο βοηθώντας και στη ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως 
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του 
αλκοόλ και στην απεξάρτηση του επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια