Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πώς να αντιμετωπίσεις το στρες


Τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητα επιβαρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους και τους προκαλεί στρες. Το στρες συνήθως εμφανίζεται σε έναν άνθρωπο λόγω μίας απαιτητικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ή λόγω μίας δυσκολίας την οποία δεν μπορεί να λύσει με τις δυνατότητες που έχει.

Το στρες στις περισσότερες περιπτώσεις προέρχεται λόγω μίας δύσκολης δουλειάς στην οποία θέλουμε να δώσουμε όλη μας την ενέργεια αλλά δεν μπορούμε ή όταν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από ένα οικονομικό αδιέξοδο. 

Παρότι το στρες είναι μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού και θα περιμέναμε να προκαλεί αποφόρτιση του και να βοηθάει, στην πραγματικότητα έχει πολλά αρνητικά που προκαλεί στον οργανισμό όταν διαρκεί παραπάνω από τη διάρκεια του παράγοντα που το προκάλεσε.
Με το έντονο και συνεχόμενο στρες μπορεί να προκληθεί στον οργανισμό:
  • Μείωση της αποδοτικότητας του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος.
  • Αϋπνίες και χαμηλή απόδοση στις δραστηριότητες ενός ανθρώπου όπως στη δουλειά λόγω χρόνιας κούρασης.
  • Προβλήματα στο καρδιακό και πεπτικό σύστημα και μειωμένη μνημονική ικανότητα. Έχει παρατηρηθεί ότι το στρες είναι ένας από τους κύριους παράγοντες εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.
  • Δύσπνοιες, οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν ανεπαρκή οξυγόνωση του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα μειωμένη συγκέντρωση.
  • Εμφάνιση κατάθλιψης.
  • Προβλήματα στο αναπαραγωγικό σύστημα αντρών και γυναικών, όπως στυτική δυσλειτουργία ή ανωμαλίες περιόδου.
Για την αντιμετώπιση του στρες υπάρχουν φαρμακευτικές και ενεργειακές θεραπείες. Οι φαρμακευτικές θεραπείες στοχεύουν στο νευρικό σύστημα και την μεγάλη επιρροή που έχει από το στρες, και έτσι χαλαρώνουν κάποιες λειτουργίες του νευρικού συστήματος για τη μείωση του στρες.

Στρες και Βιοσυντονισμός

Μία ενεργειακή μέθοδος θεραπείας με μεγάλη αποτελεσματικότητα είναι η μέθοδος του Βιοσυντονισμού. Μέσω της μεθόδου του Βιοσυντονισμού είναι δυνατή η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στο στρες με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Με τη χρήση συσκευών μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατή η αναγνώριση των συχνοτήτων του νευρικού συστήματος. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θεραπείας Βιοσυντονισμού στέλνονται στο σώμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία συντονίζονται με το τη συχνότητα του νευρικού συστήματος και εξισορροπεί τη δράση του, μειώνοντας ή εξαλείφοντας τα συμπτώματα που προκαλούνται από το στρες.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του στρες και των προβλημάτων 
που προκαλεί στον οργανισμό επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια