Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Υπερλειτουργική Κύστη και θεραπεία με Βιοσυντονισμό


Υπάρχουν πολλοί άνθρωπο οι οποίοι υποφέρουν από συχνές και επείγουσες ανάγκες για ούρηση. Κάποιες φορές μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε αλλά τέτοιες συχνές ανάγκες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα πιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας από μία φυσιολογική ανάγκη. Αυτό το πρόβλημα αποκαλείται υπερλειτουργική κύστη και εκτός ότι μπορεί να μας φέρνει σε κάποιες περιπτώσεις σε άσχημη θέση σχετικά με το περίγυρο μας είναι και ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Κατά το σύνδρομο της υπερλειτουργικής κύστης ο μυς της ουροδόχου κύστης ο οποίος όσο γεμίζει με ούρα η κύστη κανονικά είναι χαλαρός γίνεται πολύ ευαίσθητος και με την παραμικρή ποσότητα ούρων προκαλεί το αίσθημα επιτακτικής ανάγκης ούρησης. Επιπλέον το πρόβλημα φαίνεται πολλές φορές να έχει σχέση με τα μηνύματα που στέλνονται από το όργανο ουροδόχου κύστης και πως αντιλαμβάνονται από τον εγκέφαλο, αφού ενώ στην πραγματικότητα η κύστη δεν είναι γεμάτη ο ανθρώπινος εγκέφαλος την αναγνωρίζει ως γεμάτη. Πολλές φορές άνθρωποι με προβλήματα υγείας τα οποία αφορούν τον εγκέφαλο ή το νευρικό σύστημα έχουν και το σύνδρομο υπερλειτουργικής κύστης.

Το πρόβλημα αυτό συναντάται σε γυναίκες και σε άντρες χωρίς να είναι δυνατόν να δοθούν ποσοστιαίοι αριθμοί λόγω ότι πολλοί άνθρωποι ντρέπονται να το πουν ακόμα και στο γιατρό τους.


Υπερλειτουργική Κύστη και Βιοσυντονισμός


Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε συγκεκριμένη θεραπεία εκτός από κάποια αλλαγή στην διατροφή και γενικά στον τρόπο ζωής του ασθενούς. Όμως μέσω των καινούργιων τεχνολογιών και του Βιοσυντονισμού πολλοί άνθρωποι βρήκαν κάποια θεραπεία. Μέσω των προγραμμάτων του Βιοσυντονισμού μπορεί να γίνει αναγνώριση άμα το σύνδρομο εμφανίζεται λόγω οργανικής δυσλειτουργίας ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα μηνύματα που στέλνει η κύστη στον εγκέφαλο και τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεται. Και στις δύο περιπτώσεις ο Βιοσυντονισμός με τα προγράμματα θεραπείας του μπορεί να επαναφέρει φυσικά μέσω σημάτων από υγειά κύτταρα το νευρικό σύστημα στην υγιή κατάστασή του ή το μυ της ουροδόχου κύστης.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στη θεραπεία της υπερλειτουργικής κύστης επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια