Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σταμάτα το κάπνισμα με τη βοήθεια του Βιοσυντονισμού


Το κάπνισμα είναι μία άσχημη και επιβλαβής συνήθεια για την υγεία του χρήστη και του περίγυρού του που εισπνέει το καπνό. Πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε σαν μόδα και επειδή τα αποτελέσματα του καπνίσματος δεν εμφανίζονται αμέσως άργησαν αρκετά οι επιστημονικές έρευνες να δείξουν τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό.

Μέσω του καπνίσματος το πρώτο όργανο που επηρεάζεται είναι οι πνεύμονες. Οι κυψελίδες των πνευμόνων, δηλαδή στο σημείο το οποίο γίνεται η ανταλλαγή του οξυγόνου με τη διοξείδιο του άνθρακα, αρχίζουν και βουλώνουν λόγω των διάφορων ουσιών που έχει ο καπνός και σιγά σιγά καταστρέφονται με πιθανότητα να γίνουν καρκινικά κύτταρα. Αυτό όχι μόνο προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή αλλά λόγω έλλειψης οξυγόνου τα όργανα του οργανισμού όπως η καρδιά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά.

Το κάπνισμα θεωρείτε μία σωματική εξάρτηση λόγω της νικοτίνης η οποία επιδράει ακόμα και στα νεύρα του εγκεφάλου που είναι το κέντρο ελέγχου ολόκληρου του οργανισμού.Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από πολλές εταιρείας υγείας και άτομα να δημιουργήσουν φάρμακα και τεχνικές για την διακοπή του καπνίσματος. Κάποιες από αυτές τις τακτικές, που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε και εσείς για να διακόψετε το τσιγάρο είναι:
  • Χρήση φαρμάκων που αντικαθιστούν την εθιστική ουσία νικοτίνη που περιέχουν τα τσιγάρα.
  • Ψυχολογική υποστήριξη μέσω συνεδριάσεων, γιατί πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι δεν μπορούν να κόψουν το τσιγάρο γιατί είναι αδύναμοι.
  • Χρήση ειδικού καπνίσματος με ελεγχόμενες δόσεις νικοτίνης που με το πέρασμα του χρόνου μειώνεται μέχρι που στο τέλος φτάνεις στο 0% νικοτίνη. Αυτή η τακτική χρησιμοποιείτε γιατί δίνεται τη δυνατότητα στο εθισμένο χρήστη και οργανισμό να αποτοξινωθούν με το δικό τους μοναδικό ρυθμό.
  • Απότομη διακοπή του τσιγάρου. Αυτή η τεχνική είναι κάτι που άνθρωποι με μεγάλη εσωτερική δύναμη ή με μεγάλα σημαντικά προβλήματα ακολουθούν.
  • Χρονικές διακοπές του καπνίσματος που όσο περνάει ο καιρός γίνονται μεγαλύτερες. Σε αυτή την τεχνική ενώ καπνίζεις δίνεις ένα διάλειμμα  στον οργανισμό σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο οποίο δεν καπνίζεις καθόλου. Επιπλέον έχεις ένα όριο καπνίσματος τις ημέρες που καπνίζεις το οποίο ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου για να μην κάνεις υπερβολική χρήση καπνίσματος για να αντιστάθμισης τις ημέρες που δεν κάπνισες.

Κάπνισμα και Βιοσυντονισμός

Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας στα οποία χρησιμοποιούνται ενεργειακά σήματα μπορεί να επηρεάσει και να επιταχύνει την διακοπή του καπνίσματος. Κατά την διαδικασία "απελευθέρωσης" από το κάπνισμα ο οργανισμός μας ενεργοποιεί κάποιες λειτουργίες αποτοξίνωσης τις οποίες ο Βιοσυντονισμός βοηθάει και επιταχύνει στέλνοντας σήματα από αποτοξινωμένα και υγιή κύτταρα. Με μία τέτοια διαδικασία η επαναφορά των κυττάρων του εθισμένου οργανισμού γίνεται με ποιο γοργούς ρυθμούς από τον ίδιο το σώμα μας χωρίς χορήγηση επιπλέον χημικών ουσιών στο σώμα μας. Τέλος ο Βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στη ψυχολογία του οργανισμού μας που επηρεάζεται άμεσα από τα κύτταρα μας και την κατάσταση υγείας τους.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην διακοπή του καπνίσματος επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια