Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Βιοσυντονισμός στην Ευρώπη και παγκοσμίως ως εναλλακτική ιατρική


Ο Βιοσυντονιμός σαν εναλλακτική ιατρική άρχισε να εφαρμόζεται το 1977 ενώ η βασική ιδέα είχε ξεκινήσει να εμφανίζεται από το 1879. Οι πρώτες συσκευές Βιοσυντονισμού οι οποίες χρησιμοποιούνταν για διάγνωση και θεραπεία δημιουργήθηκαν  στη Γερμανία.

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στις αρχές της κβαντικής θεωρίας, σύμφωνα με την οποία τα μόρια όλων των σωμάτων εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Αυτά τα κύματα χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία ή την αναγνώριση καταστάσεων μεταξύ μορίων και μέσω αυτών των σημάτων μπορούν να επηρεαστούν τα κύτταρα και οι λειτουργίες του οργανισμού μας.Τα τελευταία χρόνια, έχουν δημοσιευτεί επιστημονικές έρευνες για την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων θεραπείας. Λόγω αυτών των ερευνών και των πειραμάτων πολλές χώρες παγκοσμίως άρχισαν να χρησιμοποιούν το Βιοσυντονισμό για θεραπεία ή αναγνώριση προβλημάτων υγείας.


Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έχει ήδη αναγνωριστεί η μέθοδος του Βιοσυντονισμού ως εναλλακτική ιατρική μέθοδος. Σε μερικές χώρες όπως στην Ελβετία οι εναλλακτικές ιατρικές μέθοδοι, όπως ο βιοσυντονισμός χρησιμοποιούνται παράλληλα με την κλασική ιατρική σε ποσοστό που φτάνει μέχρι και το 80%..

Στη Ρωσία όπου η βιοσυντονιστική τεχνολογία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς, τα προγράμματα θεραπείας μέσω βιοσυντονισμού καλύπτονται  από τα δημόσια ταμεία υγείας. Επιπλέον είναι η πρώτη χώρα η οποία αναγνώρισε πλήρως το Βιοσυντονισμό ως μέθοδος θεραπείας και αναγνώρισης προβλημάτων υγείας η οποία έχει αποτελέσματα και είναι απόλυτα ασφαλής.


Στην Αμερική η βιοανάδραση -ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται για το βιοσυντονισμό- χρησιμοποιείται ήδη και διεξάγεται εκτεταμένη έρευνα από το στρατό για την καλύτερη εφαρμογή και χρήση αυτής της μεθόδου καθώς διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητα της ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις. Ένα πεδίο έρευνας και πειραματισμού είναι σε περιπτώσεις πολέμου όπου οι συσκευές του βιοσυντονισμού μπορούν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά να αναγνωρίσουν την ύπαρξη βιοχημικών ουσιών στο οργανισμό των στρατιωτών.

Όπως φαίνεται ο Βιοσυντονισμός αποτελεί μία ιατρική μέθοδο η οποία θα έχει ραγδαία ανάπτυξη και θα χρησιμοποιείται ευρέως λόγω του μεγάλου αριθμού των καταστάσεων που εφαρμόζεται και μπορεί να υποστηρίζει την κλασική ιατρική θεραπεύοντας ανώδυνα και αποτελεσματικά πολλές ασθένειες.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και για τα 
προγράμματα θεραπείας που χρησιμοποιεί επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια