Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Νέο προφίλ για Trinity

Μετά από πολλά αιτήματα συνεργατών σχετικά με τον προγραμματισμό της Biomedis Trinity με χαρά η ομάδα Biomedis GR Team μετά από πολλές εβδομάδες καθημερινής δουλειάς παρουσιάζει ένα νέο προφίλ με περισσότερα complexes. Για να δημιουργηθεί αυτό το προφίλ φτιάξαμε νέες βάσεις δεδομένων, παιρνώντας όλες τις συχνότητες και έπειτα προσθέσαμε τα προγράμματα στο προφίλ αυτό. Οι βάσεις που δημιουργήσαμε βασίζονται στα αγγλικά και ρώσικα complexes. Περιέχονται επίσης κάποια ελεγμένα complexes με προγράμματα θεραπείας από διάφορους γιατρούς και συνεργάτες.  


Όλα τα προγράμματα παίζουν στη λειτουργία 1 ή 2, εκτός από τα 22 complexes που παίζονται στη λειτουργία 3 ή 4. Για δική σας διευκόλυνση, το αναγράφουμε πριν το κάθε πρόγραμμα ως Λ4 ή Λ3. Όπου δεν αναγράφεται λειτουργία, τότε είναι σε λειτουργία 1 ή 2. Υπενθυμίζουμε ότι στη λειτουργία 1 απαιτείται άμεση επαφή με το σώμα ενώ στη λειτουργία 2 θα πρέπει να υπάρχει μία απόσταση τουλάχιστον 30cm όπως συμβαίνει και με τις λειτουργίες 3 και 4.


Στην αρχή βρίσκονται τα 22 complexes που βρίσκονται στην Biomedis Trinity και αφορούν τα προγράμματα των εγκεφαλικών κυμάτων. Στη συνέχεια, περιέχονται όλα τα υπόλοιπα complexes με αλφαβητική σειρά. Στα complexes που περιέχονται και στη συσκευή Biomedis M, διατηρήσαμε την αρχική τους ονομασία. Ωστόσο όπως θα διαπιστώσετε υπάρχουν αλλαγές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάποια από τα complexes στην Biomedis Trinity έχουν αλλάξει συγκριτικά με τη Biomedis M. Κάποια complexes έχουν χωριστεί σε δύο προγράμματα θεραπείας, ενώ σε κάποια άλλα έχουν προστεθεί επιπλέον συχνότητες. Όλα τα προγράμματα είναι ρυθμισμένα ώστε να παίζουν σε λιγότερο από έξι ώρες, που είναι η διάρκεια της μπαταρίας του Biomedis Trinity στη λειτουργία 2.


Για καλύτερη αναζήτηση εφόσον πλέον τα complexes είναι 193, κάποια έχουν κατηγοριοποιηθεί ανά ομάδες έχοντας μπροστά του μία συντομογραφία. Θα βρείτε τις εξής συντομογραφίες:


ΑΚ: Προγράμματα που έχουν σχέση με την ακοή
ΑΝΔ: Προγράμματα που έχουν σχέση με τον άνδρα
ΓΥΝ: Προγράμματα που έχουν σχέση με τη γυναίκα
ΔΟΝΤ: Προγράμματα που έχουν σχέση με την οδοντική υγεία
ΚΟΣΜ: Προγράμματα που έχουν σχέση με την κοσμετολογία
ΜΑΤ: Προγράμματα που έχουν σχέση με την υγεία και τα προβλήματα των ματιών
ΠΑΙΔ: Προγράμματα που έχουν σχέση με τα παιδιά
ΣΠΟΝΔ: Προγράμματα που έχουν σχέση με τη σπονδυλική στήλη


Σκοπός μας είναι οι συνεργάτες μας να έχουν όλα τα προγράμματα διαθέσιμα στη γλώσσα τους προκειμένου να διευκολυνθούν και να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα έτοιμα προγράμματα θεραπείας.


Μπορείτε να κατεβάσετε το προφίλ, Biomedis TRINITY PROFIL ver.12 από το σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://bit.ly/Trinity_PROFIL_ver12


Πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο θα ανοίξει κατευθείαν το xml αρχείο, Για να το κατεβάσετε θα πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο λήψης επάνω δεξιά. Στη συνέχεια αφού το κατεβάσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία εισαγωγής προφίλ μέσω του Biomedis M Air 4.11.1. Μόλις ολοκληρωθεί η εισαγωγή του προφίλ στη συνέχεια μπορείτε να το περάσετε στη συσκευή σας.

Θα χαρούμε να ακούσουμε και δικές σας παρατηρήσεις ώστε να διαμορφώσουμε το προφίλ με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ακόμα πιο εύχρηστο.


Για οτιδήποτε σχόλια και απορίες, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.comBiomedis GR Team

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια