Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αϋπνίες: μία μάστιγα της σημερινής μας εποχής
Έχει παρατηρηθεί ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αϋπνίες σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλώντας τους άγχος και κούραση.

- Συνήθως όταν κάποιοι έχουν αϋπνίες προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν στριφογυρνώντας στο κρεβάτι τους προκαλώντας περισσότερο εκνευρισμό.
- Κάποιοι άλλοι σηκώνονται από το κρεβάτι τους και ξεκινάνε να κάνουν κάποια εργασία με την πεποίθηση ότι θα κουραστούν έτσι και θα μπορέσουν να κοιμηθούν, αλλά μια τέτοια τακτική τις περισσότερες φορές δεν λειτουργεί και τους προκαλεί κόπωση, που τους μένει και κατά τη διάρκεια της μέρας προκαλώντας ακόμα περισσότερο εκνευρισμό γιατί δεν μπορούν να ξεκουραστούν.

Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται 6 ως 12 ώρες ύπνου καθημερινά με μέσο όρο 8 ώρες


Όταν ένας άνθρωπος δεν κοιμάται τις απαιτούμενες ώρες που του χρειάζονται ο οργανισμός και το ανοσοποιητικό εξασθενεί και είναι πιο ευάλωτος σε ασθένειες και σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει και χρόνια προβλήματα υγείας άμα δεν αντιμετωπισθούν άμεσα.Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας, έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει ακόμα και να εξαλείψει εντελώς τις αϋπνίες από κάποιον άνθρωπο.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του Βιοσυντονισμού

σχετικά με το τρόπο αντιμετώπισης των αϋπνιών επικοινωνήσετε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια