Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Λευκοκυττάρωση και Βιοσυντονισμός

Ο οργανισμός μας αποτελείται από πολλά είδη κυττάρων. Κάποια από αυτά τα οποία είναι και υπεύθυνα για την προστασία του οργανισμού μας είναι τα λευκοκύτταρα.

Μετρώντας τα λευκά αιμοσφαίρια μπορεί να γίνει διάγνωση άμα ο οργανισμός αντιμετωπίζει κάποια ασθένεια. Αυτό συμβαίνει γιατί η παραγωγή των λευκοκυττάρων μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα τη νόσο που αντιμετωπίζει ο οργανισμός. Επίσης οι ποσότητες λευκοκυττάρων διαφέρει ανάλογα με τους ανθρώπους, το φύλο, το περιβάλλον και την ηλικία. Όταν τα λευκοκύτταρα ξεπερνάνε τα 11.000 ανά μL τότε είναι πάνω από το φυσιολογικό και λέμε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει λευκοκυττάρωση.

Η αύξηση των λευκοκυττάρων μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες είναι:
  • Λοιμώξεις κυρίως από κόκκους.
  • Δηλητηριάσεις.
  • Οξείες αιμορραγίες.
  • Η αύξηση του στρες και του άγχους μπορεί να προκαλέσει αύξηση λευκοκυττάρων, δηλαδή λευκοκυττάρωση.
  • Μολύνσεις από βακτήρια και μύκητες.
  • Μεταβολικές διαταραχές.
  • Αντιδράσεις του οργανισμού σε χημικές ουσίες.
Η λευκοκυττάρωση παρότι είναι η φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού για την προστασία και την άμυνα του εναντίον των διάφορων παθήσεων, οι άνθρωποι ακολουθώντας κάποιες μεθόδους μπορούμε να βοηθήσουμε στην πιο γρήγορη αντιμετώπιση των ασθενειών. Αυτοί οι μέθοδοι είναι:
  1. Υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για την καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και σωστότερη λειτουργία του.
  2. Μείωση ή μη κατανάλωση χημικών ουσιών που είναι τοξικές στον οργανισμό μας όπως κάποιες ουσίες σε τσιγάρα, αλκοόλ και σε άλλα προϊόντα με χημικές ουσίες μέσα τους.
  3. Μείωση άγχους ώστε ο οργανισμός να μπορεί να επικεντρωθεί στους παθογόνους μικροοργανισμούς και να τους αντιμετωπίσει γρήγορα και χωρίς να προκαλέσουν ζημιά στον οργανισμό.

Παθήσεις που προκαλούν λευκοκυτταρώση και Βιοσυντονισμός

Με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού είναι δυνατόν να αντιμετωπισθούν διάφορες ασθένειες και παθήσεις. Με τα ειδικά προγράμματα μέτρησης των παραμέτρων της ηλεκτρο-αγωγιμότητας των ενεργών σημείων του σώματος είναι δυνατός ο εντοπισμός των παραγόντων που προκαλούν τη λευκοκυττάρωση. Έτσι δίνοντας στον ασθενή το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας Βιοσυντονισμού μπορεί να γίνει πιο γρήγορη η αντιμετώπιση της πάθησης. Με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που στέλνονται στο σώμα από τις συσκευές Βιοσυντονισμού στο σώμα, γίνεται συντονισμός με τη συχνότητα των μικροβίων και καταστρέφονται αντιμετωπίζοντας τη πάθηση ολοκληρωτικά και άμεσα.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το 
πως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των παραγόντων που 
προκαλεί τη λευκοκυττάρωση επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια