Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Προσφορά Οκτωβρίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα προσφορά του Οκτωβρίου όπου μπορείτε να κερδίσετε ένα BIOFON ή ένα BIOMEDIS M.

Συγκεντρώστε μία ομάδα και κερδίστε το δώρο σας!Μπορείτε να πάρετε το BIOFON ως δώρο, προσκαλώντας τέσσερις νέους συνεργάτες, καθένας από τους οποίους πρέπει να κάνει μια αγορά και το συνολικό ποσό των προσωπικών τους αγορών θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1200 πόντοι.

Μπορείτε να πάρετε το BIOMEDIS M ως δώρο, προσκαλώντας τέσσερις νέους συνεργάτες, καθένας από τους οποίους πρέπει να κάνει μια αγορά, και το συνολικό ποσό των προσωπικών τους αγορών θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1500 πόντοι.Η προσφορά ισχύει από 29 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2017Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την τρέχουσα προσφορά της Biomedis, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomediteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επιθυμείτε να δείτε τις συσκευές Biomedis και να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια