Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καλή Εβδομάδα!!!!


Ο πονοκέφαλος είναι ένα από τα πιο συχνές σύμπτωμα και ένα από τα πιο ενοχλητικά. Πολλές φορές ο πονοκέφαλος προκαλείται από κάτι που ήπιαμε ή φάγαμε ενώ άλλες φορές από κούραση ή έλλειψη ενέργειας. Όμως σε ένα μεγάλο βαθμό ο πονοκέφαλος προκαλείται από κάποια ενόχληση που έχουμε συνήθως στον αυχένα ή κάποια ίωση που περνάμε εκείνον τον καιρό όπως και κάποιες ενοχλήσεις στομάχου μπορούν να το προκαλέσουν.

Όταν συνήθως έχουμε πονοκέφαλο η πρώτη μας αντίδραση είναι να πάρουμε ένα χάπι χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στον οργανισμό μας.

Στη περίπτωση που ο λόγος που έχουμε κάποια ενόχληση στο κεφάλι είναι ότι περνάμε μια αρρώστια αν η θερμοκρασία μας είναι φυσιολογική ή  δεν ξεπερνάει τους 38 βαθμούς Celsium πρέπει να αφήσουμε το οργανισμό μας να λειτουργήσει και να αντιμετωπίσει αυτή την ίωση. Μέσω των χημικών ουσιών συνήθως προκαλούμε μία “διακοπή” στην άμυνα του οργανισμού μας.

Στην περίπτωση που είναι μία στομαχική διαταραχή με το που δίνουμε ένα αναλγητικό στον οργανισμό το μόνο που καταφέρνουμε είναι να σταματάμε για λίγο την διαταραχή χωρίς να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα.

Στην περίπτωση του αυχενικού προβλήματος οι περισσότερες χημικές ουσίες δεν θα κάνουν τίποτα και απλά θα αναρωτιόμαστε τι προκαλεί αυτό τον ενοχλητικό και αφόρητο πονοκέφαλο.


Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε κάποιους διαφορετικούς τρόπους όπως:
  • Άμα έχουμε το χρόνο απλά ξαπλώνουμε και προσπαθούμε να ηρεμήσουμε χωρίς σκέψεις ή ακόμα καλύτερα να κοιμηθούμε. Η ξεκούραση του μυαλού και το ότι ο οργανισμός θα μπορεί να επικεντρωθεί στο αντιμετώπιση του προβλήματος που έχουμε θα επιταχύνει τη θεραπεία που ο ίδιος ο οργανισμός ξεκινάει.
  • Πριν ακόμα χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα οι άνθρωποι είχαν πονοκέφαλους και χρησιμοποιούσαν ροφήματα όπως η βαλεριάνα ή τη μέντα. Πολλά από αυτά τα βότανα χρησιμοποιούνται και από κάποια φάρμακα σαν συστατικά αλλά όταν είναι ρόφημα είναι φυτικά και πολύ πιο υγιή.
  • Σε κάποιους ανθρώπους λείπουν βιταμίνες και για αυτό το να ξεκινήσουν μία διατροφική συνήθεια στην οποία να τρώνε φρούτα όπως το πορτοκάλι με πολλές βιταμίνες καθημερινά θα βοηθήσει τον οργανισμό και θα θωρακίσει το αμυντικό σύστημα ακόμα περισσότερο αντιμετωπίζοντας πολλές ιώσεις και προβλήματα υγείας γρήγορα και εύκολα χωρίς εμείς να το αντιληφθούμε.
  • Ο Βιοσυντονισμός χρησιμοποιεί τα κύματα των κυττάρων για να επαναφέρει τα μη υγιή κύτταρα στην υγιή μορφή τους. Λόγω ότι δεν περνάει κάποιας υλικής υπόστασης ουσία στον οργανισμό μέσω των προγραμμάτων του ο οργανισμός απλώς αντιδράει σε αυτά τα σήματα χωρίς να τα απορρίπτει και επιταχύνει την επαναφορά των κυττάρων όπως και την θεραπεία πολλών ασθενειών. Η επιστήμη του Βιοσυντονισμού μέσω των προγραμμάτων θεραπείας του μπορεί εύκολα χωρίς να κουράζει τον οργανισμό να θεραπεύσει τους λόγους που μπορεί να έχει κάποιος πονοκέφαλους.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση πονοκεφάλων επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια