Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Όργανα, σπονδυλική στήλη και Βιοσυντονισμός


Η σπονδυλική στήλη είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος μας. Για να μπορούμε να στεκόμαστε όρθιοι και να περπατάμε έχουμε κόκαλα σε όλο μας το σώμα τα οποία ενώνονται με την σπονδυλική στήλη. Αλλά για να έχουμε λειτουργίες όπως αναπνοή ή ευκίνητες κινήσεις χρειαζόμαστε όργανα τα οποία δεν είναι σκληρά και στερεά σαν τα κόκαλα.

Αυτά τα όργανα πολλές φορές θεωρούμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη σπονδυλική στήλη και απλά προστατεύονται με τα κόκαλα μας, αλλά στην πραγματικότητα κάθε κομμάτι της σπονδυλικής στήλης ενώνεται, μέσο νευρών με τα όργανα του οργανισμού μας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Η σύνδεση τους γίνεται από πάνω προς τα κάτω:

 1. Οι αυχενικοί ενώνονται κυρίως με το πάνω μέρος του σώματος μας. Οι σειρά από πάνω προς τα κάτω που συνδέονται είναι η εξής:
  1.  Αυτιά.
  2. Μάτια.
  3. Δόντια.
  4. Μύτη και στόμα.
  5. Λαιμός.
  6. Αυχένας και ώμοι.
  7. Θυροειδής αδένας.
Η ένωση τους γίνεται μέσω του Ανώτερου Αυχενικού Γάγγλιος(SCG) που είναι κομμάτι του νευρικού συστήματος.

      2. Στη συνέχεια οι δώδεκα θωρακικοί συνδέονται με            το κύριο κομμάτι του σώματός μας. Οι σειρά από            πάνω προς τα κάτω που συνδέονται είναι η εξής:
  1. Χέρια.
  2. Καρδιά.
  3. Πνεύμονες και το στήθος.
  4. Χοληδόχος κύστη.
  5. Συκώτι.
  6. Πάγκρεας.
  7. Σπλήνα.
  8. Επινεφρίδιοι αδένες.
  9. Νεφρά.
  10. Ουροδόχος κύστη.
  11. Λεπτό έντερο.
  12. Κόλον.
  13. Παχύ έντερο.
Η ένωσή τους γίνεται μέσω της μεγαλύτερης και τις μικρότερης Splanchnic τα οποία ενώνονται στον Αυχενικό Γάγγλιο και από εκεί χωρίζεται ο Ανώτερος Μεσεντερικός Γάγγλιος και συνδέεται σε κάποια όργανα.

3. Οι πέντε οσφυϊκοί, το ιερό οστό και ο κόκκυγας ενώνονται με το κάτω μέρος του σώματος μας      και κυρίως το αναπαραγωγικό μας σύστημα και το εντερικό. Οι σειρά από πάνω προς τα κάτω      που συνδέονται είναι η εξής:
  1. Παχύ έντερο – Ορθό.
  2.  Σεξουαλικά Όργανα.
  3.  Σπονδυλική στήλη.
  4. Πέλματα.

Η ένωσή τους γίνεται μέσω Κατώτερου Μεσεντερικού Γάγγλιου.

Όπως προαναφέρθηκε η σπονδυλική στήλη συνδέεται με όλο το σώμα μέσο του νευρικού συστήματος και κάποιες φορές που μπορεί να νιώθουμε κάποια ενόχληση σε κάποιο συγκεκριμένο όργανο μπορεί ο πόνος να προέρχεται από την σπονδυλική στήλη στη πραγματικότητα και ο πόνος να αντανακλάται στο όργανο.


Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που έχει μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπισθούν προβλήματα υγείας επαναφέροντας τα νευρικά κύτταρα σε υγιή μορφή.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται 
με τη σπονδυλική στήλη επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια