Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καλό Κυριακάτικο Πρωινό!!Καλημέρα. Είναι μια όμορφη Κυριακή αλλά δεν νιώθετε να είστε καλά από υγεία. Να μερικά tips για να σας βοηθήσουν να έχετε μια καλύτερη υγεία.
  • Λόγω εργασίας ή επειδή θέλετε να ξεκουραστείτε κάθεστε συνέχεια στο ίδιο σημείο για πολλές ώρες; Καλύτερα να το σταματήσετε αυτό και ανά 1 ώρα να σηκώνεστε και να περπατάτε λίγο. Ο λόγος είναι γιατί έτσι βοηθάτε τη κυκλοφορία του αίματος να είναι πιο σωστή.
  • Κάθε πρωί πολλοί ξυπνάμε και πίνουμε καφέ. Μια κακή συνήθεια γιατί ο καφές το μόνο που προκαλεί είναι νεύρα και ειδικά τις Κυριακές κανείς δεν θέλει να έχει νεύρα. Ένας, κατά προτίμηση φρέσκος, χυμός είναι ότι πρέπει για να μας δώσει αρκετή ενέργεια και πολλές βιταμίνες.
  • Κυριακή. Μια μέρα που ενώ έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο δεν τρώμε πρωινό. Πολύ λάθος αφού το πρωινό μας γενικά θα έπρεπε πάντα να είναι πλούσιο για να μας κρατήσει σε όλη τη μέρα. Και θα μπορούσαμε να το βρούμε μία ευκαιρία να μιλήσουμε και να περάσουμε καλά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
  • Μην περιμένετε να διψάσετε για να πιείτε νερό. Πίνετε νερό συνέχεια για να μην αφυδατωθείτε. Όταν διψάσετε σημαίνει ότι φτάσατε σε αυτό το σημείο και δεν είναι καλό.
  • Ειδικά όταν γυρνάτε σπίτι αφήστε το άγχος εκτός σπιτιού. Το άγχος όχι μόνο σας προκαλεί εκνευρισμό αλλά κουράζει τον οργανισμό και τον εγκέφαλο μας γιατί βρίσκονται συνέχεια σε εγρήγορση και δεν μπορούν να ηρεμήσουν.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
 μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη υγεία επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια