Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καρκίνος του μαστού και θεραπεία


Ο καρκίνος του μαστού είναι μια κακοήθεια που τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό λόγω της τρόπου ζωής, δηλαδή το στρες, η κατανάλωση ποτών και η λάθος διατροφή, η ανεξέλεγκτη χρήση χαπιών, όπως και η άρνηση πρόληψης.

Ένας εύκολος τρόπος για να αναγνωρίσεις ο ίδιος ότι πιθανότατα έχεις καρκίνο του μαστού είναι η εμφάνιση ενός ογκιδίου στο μαστό ή κάποια απότομη αλλαγή στο σχήμα, χρώμα ή την αφή του μαστού. Επιπλέον μέσω της αφής του μαστού είναι δυνατόν να αναγνωριστεί έγκαιρα και γρήγορα χωρίς τη βοήθεια γιατρού και στη συνέχεια μέσω εξετάσεων από έναν γιατρό να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι η κακοήθεια του καρκίνου του μαστού ή κάτι άλλο.

Έχει παρατηρηθεί ότι ο καρκίνος του μαστού εμφανίζεται πολύ πιο συχνά στις γυναίκες από ότι στους άντρες και είναι ο καρκίνος που εμφανίζεται περισσότερο από κάθε άλλο καρκίνο στις γυναίκες. Στην περίπτωση της έγκαιρης πρόληψης ο καρκίνος είναι ακίνδυνος. Για την ασφάλεια των γυναικών προτείνεται κάθε χρόνο να γίνεται οπωσδήποτε μία εξέταση για καρκίνο του μαστού και αν αναγνωρίσουν κάποια από τα συμπτώματα του να μιλήσουν και να ζητήσουν τη γνώμη του προσωπικού γιατρού τους ή κάποιου ειδήμονα γιατρού.


Για την προστασία του εαυτού σας και των δικών σας ανθρώπων κάθε χρόνο μην ξεχνάτε να κάνετε την εξέταση του μαστού του καρκίνου
Επιπλέον να προσέχετε και παρατηρείτε το σώμα σας για πιθανά συμπτώματα γιατί πάντα πρέπει να ζητάμε τη γνώμη των γιατρών αλλά η ζωή είναι δικιά μας και πρέπει να έχουμε πρώτο σκοπό μας την ασφάλεια της από κάθε κίνδυνο.

Τελευταίες μελέτες έδειξαν ότι καρκινικά κύτταρα μπορούν να επηρεαστούν από βιοηλεκτρικά σήματα και να επιστρέψουν στην υγιή μορφή τους. Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας χρησιμοποιεί τέτοια σήματα τα οποία μπορούν να εμποδίσουν τη δημιουργία καρκινικών κυττάρων ή να τα επαναφέρουν σε υγιή μορφή. Επίσης λόγω της γρήγορης διάγνωσης που μπορεί να γίνει μέσω του Βιοσυντονισμού ένα τέτοιο πρόγραμμα θεραπείας θα μπορέσει να σταματήσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων στο στήθος αφού τα κύτταρα αυτά μέσω των σημάτων που θα στέλνονται θα επαναφέρονται σε μία πιο υγιή μορφή αντί να αρχίζουν να αναδομούνται σε καρκινικά κύτταρα και ο καρκίνος του μαστού θα μπορεί να αντιμετωπισθεί πριν καν κάνει την εμφάνισή του και χωρίς ταλαίπωρη ή χρονοβόρα θεραπεία.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού

σχετικά με την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια