Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κακή διάθεση. Μερικοί τρόποι να αλλάξεις τη διάθεσή σου γρήγορα

Νιώθεις να έχεις κακή διάθεση και τίποτα γύρω σου δεν την αλλάζει; Δεν ξέρεις άμα φταίει ο περίγυρος σου ή εσύ; Διάβασε μερικά στοιχεία για την κακή διάθεση τα οποία έχουν βρεθεί μετά από έρευνες και κάποιοι τρόποι να την αντιμετωπίσεις.Οι έρευνες έχουν δείξει ότι πολύς κόσμος σε διαφορετικές ηλικίες έχουν άσχημη διάθεση λέγοντας ότι για όλα φταίει ο τρόπος ζωής τους και η οικονομική τους κατάσταση. Σύμφωνα με τους ερευνητές η καλή ή κακή οικονομική κατάσταση ενός ανθρώπου επηρεάζει τη διάθεση του πολύ λίγο ενώ οι κύριοι παράγοντες για την διάθεση μας είναι η γενετική προδιάθεση που έχουμε από τη στιγμή που γεννιόμαστε και το περιβάλλον της ζωή μας. Αυτοί οι δύο παράγοντες επηρεάζουν περίπου το ίδιο τη διάθεσή μας και επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το γεννητικό μας κώδικα που περιέχει τη προδιάθεση μας αυτό που μπορούμε να επηρεάσουμε είναι το περιβάλλον μας.

Μερικοί τρόποι για να το κατορθώσουμε αυτό είναι:
  1. Βλέποντας παλιές φωτογραφίες ή βίντεο της ζωής μας, όπως στιγμές με τα παιδιά μας, τους αγαπημένους μας ή του φίλους μας.
  2. Λύνοντας ένα σταυρόλεξο ή κάποιο παιχνίδι το οποίο προκαλεί γρήγορη σκέψη γιατί με αυτό τον τρόπο παράγεται μια χημική ουσία που διώχνει το άγχος και προκαλεί καλύτερη διάθεση.
  3. Μια βόλτα σε ένα ευχάριστο χώρο όπως ένα πάρκο ή η γειτονιά σου, ανάλογα ποιος τόπος σου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα μπορείς να πας μία βόλτα παντού.
  4. Γέλασε. Ένα γέλιο μπορεί να φαίνεται κάποιες φορές ότι δεν μπορεί να βοηθήσει αλλά έχει αποδειχτεί ότι όχι μόνο το γέλιο είναι ΄΄κολλητικό΄΄ αλλά και μόνο με την μυϊκή αλλαγή του προσώπου μας η διάθεση μας αλλάζει γιατί ο εγκέφαλος μας αναγνωρίσει αυτή την αλλαγή και προσπαθεί να δημιουργήσει τη κατάλληλη διάθεση.
  5. Άμα έχετε κάποιον άνθρωπο κοντά σας που στη ζωή του είναι πάντα θετικός μιλήστε μαζί του. Η επιρροή του θα είναι αρκετή για να αλλάξει ακόμα και τους πιο κακοδιάθετους.
  6. Σε μερικούς ανθρώπους η ηρεμία της μοναξιάς για λίγη ώρα προκαλεί ευχάριστη διάθεση. Άμα είσαι ένας από αυτούς μην φοβηθείς να απομονωθείς για λίγο από τους υπόλοιπους και μετά να γυρίσεις σε αυτούς άλλος άνθρωπος.
  7. Κάνε ταξίδια για να γνωρίσεις νέα μέρη. Ακόμα και μια μικρή εκδρομή σε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει μπορεί να σου διώξει όλη την αρνητική ενέργεια που έχεις.
Ένα χαμόγελο είναι ότι πιο όμορφο μπορείς να φορέσεις
Αλλά γιατί να ασχοληθούμε να αλλάξουμε από έναν κακοδιάθετο σε ένα καλοδιάθετο άνθρωπο μπορεί να ρωτήσετε. Η πρώτη απάντηση είναι:
Είμαι καλοδιάθετος για μένα, γιατί αναπνέω, γιατί υπάρχω
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Αυτοί είναι:
  • Μέσω της καλής διάθεσης σύμφωνα με τους επιστήμονες ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα ακόμα και όταν κάνουμε κάτι όχι τόσο ευχάριστο για εμάς γιατί έτσι το αντιλαμβάνεται ο οργανισμός μας. 
  • Άλλος λόγος είναι ότι σαν κοινωνικά όντα που είμαστε μία καλή διάθεση θα μας βοηθήσει να ΄΄προσελκύσουμε΄΄ πιο εύκολα ανθρώπους με τους οποίους θέλουμε να έχουμε κοινωνικές σχέσεις. 
  • Η καλή διάθεση βοηθάει γενικά στον οργανισμό μας γιατί μέσω χημικών εκκρίσεων αρχίζει και λειτουργεί πιο σωστά και σύμφωνα με έρευνες το αμυντικό μας σύστημα είναι πιο ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες όπως ιώσεις και μικρόβια.


Ο Βιοσυντονισμός μέσω των κυμάτων που στέλνει για την επαναφορά του οργανισμού μπορεί να βοηθήσει, με κάποια καθημερινά προγράμματα θεραπείας, να επαναφέρει το σώμα μας σε μία πιο ευχάριστη και υγιή κατάσταση αλλάζοντας έτσι και τη διάθεση μας.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του Βιοσυντονισμού

σχετικά με το τρόπο βοήθειας της απόκτησης καλής διάθεσης επικοινωνήσετε μαζί μας
στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια