Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ινομυώματα. Πως βοηθάει ο Βιοσυντονισμός;Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών πάσχει από ινομυώματα. Πολλές από αυτές δεν το ξέρουν ενώ κάποιες άλλες το γνωρίζουν και το αντιμετωπίζουν.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό ύπαρξης ινομυώματος στις έγχρωμες γυναίκες ενώ η παχυσαρκία είναι ένας βοηθητικός παράγοντας για την εμφάνιση του ειδικά στις ηλικίες που υπάρχει έντονη αναπαραγωγική λειτουργικότητα.

Τα ινομυώματα εμφανίζονται κοντά στα τοιχώματα της μήτρας. Είναι καλοήθεις όγκοι, συνήθεις μεγέθους 1 ως 15 εκατοστά ενώ σε μερικές περιπτώσεις είναι ακόμα ποιο μικροί από 1 εκατοστό. Το βάρος του συνήθως είναι μικρό σε βαθμό κάποιων γραμμαρίων αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις μεγάλης ποσοτικής εμφάνισης μπορεί να φτάσουν και τα κιλά.Πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων τα ινομυώματα μπορούν να αναγνωριστούν μόνο από γυναικολόγος κατά της διάρκεια μίας γυναικολογικής εξέτασης. Τα συμπτώματα που μπορούν να έχουν είναι:
 • Εντονότερη απώλεια αίματος κατά την περίοδο.
 • Ισχυρός πόνος κατά την περίοδο και την σεξουαλική επαφή.
 • Σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει σε εγκύους ακόμα και αποβολή.


Οι περιοχές της μήτρας στην οποία μπορούν να εμφανιστούν ομοιώματα είναι:
 1. Στο εσωτερικό του τοιχώματος της μήτρας και ονομάζονται ενδοτοιχωματικά. Είναι τα πιο συχνά και κατά την ανάπτυξη τους μεγαλώνουν και το όργανο της μήτρας.
 2. Στο εξωτερικό του τοιχώματος της μήτρας και λέγονται υποορογόνια. Λόγω της διόγκωσης του μπορεί να πιέσουν άλλα όργανα κοντά στη μήτρα και να προκαλέσουν πόνους.
 3. Τα υποβλεννογόνια τα οποία είναι τα πιο επικίνδυνα και αναπτύσσονται στο ενδομήτριο.Τα ινομυώματα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προκαλούν ιδιαίτερα προβλήματα αν και υποστηρίζετε ότι είναι ένας παράγοντας της υπέρτασης και σε ελάχιστες περιπτώσεις έχουν εξελιχθεί σε καρκίνο.

Ο Βιοσυντονισμός, αφού τα ινομυώματα βρίσκονται σε ένα όργανο με κάποιες λειτουργίες μπορεί με κάποια προγράμματα θεραπείας να βοηθήσει στην επαναφορά αυτών των κυττάρων με σκοπό την πλήρη θεραπεία και την εξαφάνιση των ινομυωμάτων.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του Βιοσυντονισμού

σχετικά με το τρόπο αντιμετώπισης των ινομυωμάτων επικοινωνήσετε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

 1. Καλή σας ημέρα
  Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για το Βιοσυντονισμο η το Βελονισμό ποια μέθοδος είναι αποτελέσματικη για τη σμίκρυνση η και εξαφάνιση ινωμιωματων
  Δε θέλω να κάνω επεμβαση άλλη φορά!!!!!!
  Σας υπερευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή