Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Χρόνιες διάρροιες. Πως να το θεραπεύσεις

Η διάρροιες ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένες και ενοχλητικές. διάρροιες μπορούν να προκληθούν από κάποιο φαγητό που μας πείραξε μέχρι και απλό άγχος.
Η διάρροια είναι μία κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος ο οποίος ανά 24 ώρες έχει τουλάχιστον 3 κενώσεις. Εκτός από το πόνο που προκαλεί η διάρροια μπορεί να φέρει τον οποιοδήποτε σε δύσκολη κατάσταση άμα βρίσκεται έξω ενώ είναι εξαιρετικά ενοχλητική και για τον ίδιο τον ασθενή αυτής της πάθησης. Συνήθως οι διάρροιες διαρκούν 1-5 μέρες αλλά όμως υπάρχουν και διάρροιες οι οποίες είναι χρόνιες με αποτέλεσμα να επιφέρουν ακόμα περισσότερους κινδύνους.

Μέσω των διαρροιών ο οργανισμός αφυδατώνεται ιδιαίτερα και πολλές σημαντικές ουσίες όπως βιταμίνες χάνονται συνέχεια από τον οργανισμό. Για αυτό όταν κάποιος έχει διάρροια πάντα πρέπει να πίνει πολλά νερά και να προσπαθεί να τρώει τροφές με πολλές βιταμίνες. Αλλά όταν αυτό είναι χρόνιο τότε ο οργανισμός αρχίζει και χάνει τόσες ουσίες που μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα γιατί θα έχει έλλειψη ουσιών που χρειάζονται για τις λειτουργίες του οργανισμού και την άμυνα του.


Για τις χρονικές διάρροιες υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισής τους. Κάποιοι από αυτοί είναι:
  •  Κάποια φαρμακευτική θεραπεία με σκοπό την αντιμετώπιση των μικροβίων τα οποία προκαλούν τις χρόνιες διάρροιες.
  • Φάρμακα τα οποία σταματούν τη διάρροια για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε ο οργανισμός να την αντιμετώπιση μόνος του.
  • Θεραπεία μέσω συγκεκριμένου προγράμματος διατροφής το οποίο ενδυναμώνει τον οργανισμό του ασθενή και του δίνει ουσίες οι οποίες του λείπουν για την σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
  • Βιοσυντονιστική θεραπεία. Μέσω του προγραμμάτων του Βιοσυντονισμού ανάλογα το τι χρειάζεσαι μπορεί να γίνει ανάπτυξη του αμυντικού συστήματος ή να βοηθηθεί ο οργανισμός στην αντιμετώπιση του παράγοντα που προκαλεί τις διάρροιες με ενεργοποίηση της αμυντικής λειτουργίας που έχει ο οργανισμός αφού πρώτα γίνει επαναφορά του σε υγιή μορφή.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των διαρροιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια