Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αποτοξίνωση
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβαρύνει την υγεία μας με πολλούς τρόπους καθώς εκτιθόμαστε σε ανεπιθύμητες και ρυπογόνες ουσίες εξαιτίας της κακής διατροφής, του μολυσμένου περιβάλλοντος, της ακτινοβολίας και του στρες. Όλες αυτές οι ουσίες επιδρούν αρνητικά στον οργανισμό μας, δημιουργώντας τοξίνες και γι' αυτό χρειάζεται να απομακρυνθούν και να καθαριστεί ο οργανισμός. Η διαδικασία απομάκρυνσης όλων αυτών των ουσιών από τον οργανισμό μας είναι η αποτοξίνωση. Ο οργανισμός μας επιτελεί τη διαδικασία αποτοξίνωσης αφού διαθέτει μηχανισμούς οι οποίοι αναγνωρίζουν και ξεχωρίζουν τις τοξίνες αυτές. Η αποτοξίνωση γίνεται μέσω του αίματος, των λεμφικών αγγείων και συγκεκριμένων οργάνων όπως συκώτι, χοληδόχος κύστη, έντερο, νεφρά, πνεύμονες και δέρμα. Ωστόσο εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας τοξινών που δεχόμαστε καθημερινά ο οργανισμός δεν μπορεί να τις απομακρύνει επαρκώς με αποτέλεσμα να αποθηκεύει αυτές τις ουσίες σε διάφορους ιστούς και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να παρουσιαστούν συμπτώματα. Τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού μπορεί να ενισχύσει ο βιοσυντονισμός, μία φυσική και χωρίς παρενέργειες θεραπεία που βασίζεται στις αρχές κβαντικής φυσικής.

Βιοσυντονισμός και αποτοξίνωση


Κάθε κύτταρο εκπέμπει στη δική του ιδιοσυχνότητα έτσι όλα μαζί τα κύτταρα και όργανα του οργανισμού έχουν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που προκύπτει από το σύνολο των ιδιοσυχνοτήτων του κάθε κυττάρου και οργάνου. Ωστόσο όταν κάποιος ξενιστής, στην προκειμένη περίπτωση οι τοξίνες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας, εισέλθει στον οργανισμό μας αυτό το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο διαταράσσεται. Με τη βοήθεια των συσκευών βιοσυντονιστικής θεραπείας εντοπίζονται οι συχνότητες των τοξινών που έχουν αποθηκευτεί στον οργανισμό μας. 

Αφού εντοπιστούν αυτές οι λανθασμένες συχνότητες, με τη βοήθεια των κατάλληλων προγραμμάτων ξεκινά μία διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού που επιτυγχάνεται με τη χρήση κατάλληλων συχνοτήτων. Η αποτοξίνωση αυτή δρα σε πολλαπλά επίπεδα στον οργανισμό μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ταυτοποιούνται οι παράγοντες που προκαλούν τοξίκωση στον οργανισμό προκειμένου να εντοπιστεί το βαθύτερο αίτιο και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Αρχικά πραγματοποιείται αποτοξίνωση στο πεπτικό σύστημα και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον οργανισμό. Σταδιακά ενισχύονται όλα τα όργανα απέκκρισης, δηλαδή τα όργανα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας για να κάνει αποτοξίνωση όπως νεφρά, ήπαρ, κλπ. Η αποτοξίνωση που επιτυγχάνεται με το βιοσυντονισμό ξεκινά από το εσωτερικό των κυττάρων με αποτέλεσμα να κινητοποιούνται οι συσσωρευμένες τοξίνες και τελικά να απομακρύνονται.


Η βιοσυντονιστική θεραπεία στοχεύει στην επαναφορά των σωστών λειτουργιών του οργανισμού και στην επίτευξη ενεργειακής ισορροπίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση και την ενίσχυση των ικανοτήτων αυτό-ίασης και αυτό-θεραπείας του ίδιου του οργανισμού και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στην κατάσταση υγείας του οργανισμού μας.

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται η βιοσυντονιστική θεραπεία να συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή και άφθονη κατανάλωση νερού. Η συστηματική άσκηση και η ενασχόληση με δραστηριότητες που μειώνουν τα επίπεδα άγχους στον οργανισμό μας μπορεί να βοηθήσουν, μαζί με τα προγράμματα αποτοξίνωσης και ευεξίας που περιέχονται στις συσκευές βιοσυντονισμού, στη διατήρηση καλύτερης ποιότητας ζωής.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του βιοσυντονισμού σχετικά με την αποτοξίνωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επιθυμείτε να δείτε τις συσκευές Biomedis και να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια