Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αύγουστος

Ο Αύγουστος, ο αγαπημένος μήνας όλων σχεδόν των ανθρώπων, έφτασε. Ο μήνας αυτός πήρε το σημερινό όνομά του τον 1ο αι. π.Χ. προς τιμή του Αυτοκράτορα Οκταβριανού Αυγούστου που είχε επεκτείνει την αυτοκρατορία σε Ανατολή και Δύση.  Η λέξη Αύγουστος προέρχεται από τη λατινική λέξη Augeo που μεταφράζεται αύξω, δηλαδή αυξάνω. Ταυτόχρονα σημαίνει σεβαστός, ιερός. 

Θεωρείται ο μήνας της ξεγνοιασιάς, της ξεκούρασης, των διακοπών, της ανεμελιάς. "Αύγουστε καλέ μου μήνα, να' σουν δύο φορές το χρόνο", όπως λέει και η παροιμία. Οι περισσότεροι κάνουν σχέδια και προγραμματίζουν τις διακοπές τους αυτό το μήνα, χαλαρώνουν τους ρυθμούς και επαναφορτίζουν τις μπαταρίες τους.

Ο Αύγουστος συνδέεται με τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και την πλούσια καρποφορία αφού αυτόν τον μήνα τα φρούτα, οι καρποί και τα λαχανικά είναι σε αφθονία. Γι' αυτό σε πολλές παραστάσεις ο Αύγουστος είχε τη μορφή ενός άντρα που υποφέρει από τη ζέστη και πίνει ακατάπαυστα νερό. Στα πόδια του υπάρχουν καρποί και μεγάλη υδρία. 

Αύγουστος και αποτοξίνωση

Επειδή ο Αύγουστος είναι ένας μήνας χαλάρωσης και ξεκούρασης είναι ο ιδανικός μήνας για αποτοξίνωση. Καθημερινά μέσω των τροφών, του μολυσμένου αέρα, των τοξικών που υπάρχουν στο περιβάλλον, της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης και του αυξημένου άγχους συσσωρεύονται στον οργανισμό μας πολλές τοξίνες που συμβάλλουν στην απορρύθμιση του οργανισμού και αποτελούν τη βασική αιτία για πολλά προβλήματα. Οι ουσίες αυτές βρίσκονται κυρίως στο λιπώδη ιστό και σε διάφορα βασικά όργανα και επιβαρύνουν τη λειτουργία τους.

Μέσω της αποτοξίνωσης αφαιρούνται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό μας και ενισχύεται η άμυνα και οι λειτουργίες του οργανισμού. Στην αποτοξίνωση βοηθούν η σωστή διατροφή, η κατάλληλη άσκηση καθώς και η ξεκούραση. Ως μήνας χαλάρωσης είναι κατάλληλη ευκαιρία να ξεκινήσετε μία ήπια μορφή άσκησης όπως περπάτημα, κολύμπι, ποδηλασία ή yoga που βοηθούν στην  αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό αλλά ταυτόχρονα παράγονται ενδορφίνες, οι οποίες συμβάλλουν στην καλή διάθεση και μειώνουν τα επίπεδα στρες στον οργανισμό.

Κατά την περίοδο αποτοξίνωσης σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή μας. Συστήνεται να ακολουθούμε μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα που μπορούμε να πάρουμε μέσα από τα λαχανικά, τα φρούτα, τα βότανα και τα μπαχαρικά, τα θαλασσινά και τους καρπούς, τα οποία είναι σε αφθονία αυτή την περίοδο. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να πίνουμε άφθονο νερό καθώς συμβάλει στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό μας.

Βιοσυντονισμός και αποτοξίνωση


Ο βιοσυντονισμός αποτελεί ένα θαυμάσιο εργαλείο για την αποτοξίνωση του οργανισμού καθώς μέσω των διαθέσιμων προγραμμάτων απομακρύνονται τοξίνες και βαρέα μέταλλα μέσω βαθιάς κυτταρικής αποτοξίνωσης από τον οργανισμό, ενισχύεται η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και άλλων βασικών λειτουργιών του οργανισμού. Ταυτόχρονα απομακρύνονται διάφορες μικροβιακές και ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις του οργανισμού ενισχύοντας τα όργανα απέκκρισης, τονώνοντας την λεμφική κυκλοφορία και την καλύτερη λειτουργία των συνδετικών ιστών.


Παράλληλα με τα προγράμματα αποτοξίνωσης και τόνωσης του οργανισμού υπάρχει δυνατότητα να συνδυαστούν προγράμματα ευεξίας, φυσικής τόνωσης και αδυνατίσματος στοχεύοντας στον απώλεια λίπους.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του βιοσυντονισμού σχετικά με την αποτοξίνωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επιθυμείτε να δείτε τις συσκευές Biomedis και να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια