Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σύγκριση Biomedis M και Biofon


H Biomeds (Βιομεδις - είναι ενδιαφέρον ότι αναλύοντας την ετυμολογία της λέξης διαπιστώνουμε ότι προέρχεται από την ελληνική λέξη "βίο" που σημαίνει ζωή και τη λέξη "medi" που έχει λατινική ρίζα και σημαίνει θεραπεύω) συνεχώς εξελίσσει και ανανεώνει τη γκάμα των προϊόντων της. Παράγει συσκευές που διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Κάθε συσκευή μία διαφορετική τεχνολογία και καινοτομία που όλες όμως έχουν έναν κοινό στόχο, τη βελτίωση της υγείας των ατόμων. Πολλές φορές όμως αρκετοί δεν ξέρουν ποια από τις συσκευές της Biomedis (Βιομεδις) να επιλέξουν και ποια από τις συσκευές ταιριάζει στις ανάγκες τους. 

Για παράδειγμα, πολλοί αναρωτιούνται αν θα πρέπει να επιλέξουν τη Biomedis M ή το Biofon. Καλό θα ήταν πριν το άτομο επιλέξει κάποια συσκευή να μιλήσει με κάποιον αντιπρόσωπο της Biomedis (Βιομεδις) προκειμένου να τον ενημερώσει για τα χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής και έπειτα να αποφασίσει ποια από τις δύο να επιλέξει. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών. 

Biomedis M

H Biomedis M διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες και δυνατότητες, με έγχρωμη οθόνη 1,77 ιντσών και 5 κουμπιά για ευκολότερη πλοήγηση. Επίσης η 8 GB μνήμη της μπορεί να επεκταθεί μέσω micro SD κάρτας μέχρι 16 GB προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα εγκατάστασης έως 3.000 προγραμμάτων διάρκειας έως και 360 ωρών. 

Η συσκευή αυτή προσφέρει θεραπεία μέσω ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων εστιάζοντας στα βαθύτερα αίτια του προβλήματος και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυτό-ίασης του οργανισμού μας. Η θεραπεία αυτή επιτυγχάνεται τόσο με τη χρήση ειδικών συχνοτήτων όσο και με τη χρήση ηλεκτρικών σημάτων που τροφοδοτούνται μέσω εξωτερικού συνδέσμου. 

Biofon

To Biofon είναι στην πραγματικότητα μία συσκευή ρολόι που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση ευεξίας και της σωστής λειτουργίας των οργάνων.  Διαθέτει δύο αποσπώμενα καλύμματα και ένα κουμπί διαχείρισης των προγραμμάτων. Τα αφαιρούμενα αυτά καλύμματα προσφέρουν τη δυνατότητα στο χρήστη να το φορά στο χέρι ή στη ζώνη του ή να το τοποθετήσει στην τσέπη του.
Η συσκευή μπορεί να περιέχει μέχρι τρία κόμπλεξ προγραμμάτων που το καθένα αποτελείται από ένα σύνολο συχνοτήτων. Οι συχνότητες αυτές μπορεί να φτάσουν τις 2.000 και ο χρόνος των προγραμμάτων μπορεί να φτάσει μέχρι τις 12 ώρες. Το Biofon είναι και αυτό μία συσκευή πολλαπλών συχνοτήτων, δηλαδή οι συχνότητες εκπέμπονται ταυτόχρονα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα complex να ολοκληρώνονται πιο γρήγορα και να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της συσκευής. Τελικά στην ερώτηση ποια από τις δύο συσκευές είναι καλύτερη, η απάντηση είναι και οι δύο! Απλά ο χρήστης θα πρέπει να εξετάσει τις ανάγκες του και αφού ενημερωθεί επαρκώς, να επιλέξει τη συσκευή που του ταιριάζει. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές βιοσυντονισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια