Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σύγκριση συσκευών Trinity και Biomedis MΗ νέα συσκευή Trinity της Biomedis έφτασε ήδη στην Ελλάδα και αρκετοί από εμάς ανυπομονούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και να ανακαλύψουμε τις απίστευτες δυνατότητες της. Όμως αρκετοί αναρωτιούνται ποιες είναι οι διαφορές της Trinity σε σχέση με άλλες συσκευές της Biomedis όπως για παράδειγμα η συσκευή Biomedis M. Ποιες είναι οι επιπλέον δυνατότητες της Trinity σε σχέση με τη Biomedis M; Τι θα πρέπει να εξετάσει κάποιος πριν αποφασίσει ποια από τις δύο συσκευές θα αγοράσει; 
Τόσο η Biomedis M όσο και η Biomedis Trinity είναι συσκευές βιοσυντονιστικής θεραπείας που στοχεύουν στην θεραπεία μέσω ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων (συχνοτήτων) και στην επαναφορά των λειτουργιών του οργανισμού. Επαναφέρουν τον οργανισμό στην καλύτερη κατάσταση, ενεργοποιούν τους μηχανισμούς αυτό-ίασης και εξασφαλίζουν την ενεργειακή ισορροπία.΄

Διαφορές Trinity και Biomedis M

Ωστόσο η Trinity διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από κάθε άλλη συσκευή. Σε σχέση με την Biomedis M που διαθέτει μία κεραία, η Trinity διαθέτει τρεις κεραίες. Οι κεραίες αυτές συμβάλουν στην ακρίβεια εκπομπής συχνοτήτων καθώς η μία κεραία εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ενώ οι άλλες δύο κεραίες ανιχνεύουν τις αντιδράσεις του οργανισμού μέσω της δυνατότητας σκαναρίσματος που διαθέτει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Trinity να αυτοδιορθώνει τα σήματα που εκπέμπει, εντοπίζοντας συχνότητες που απορροφά ο οργανισμός έτσι ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα. 

Ένα άλλο στοιχείο που διαφοροποιεί τις δύο συσκευές είναι το πλήθος των προγραμμάτων που διαθέτουν με την Trinity να διαθέτει περισσότερα από 1.000 διαφορετικά προγράμματα θεραπείας και ευεξίας με στόχο τη βελτίωση ποιότητας ζωής.

Τέλος, οι τέσσερις λειτουργίες που διαθέτει η Trinity, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή συνδυαστικά, προσφέρουν μέχρι και τρία επίπεδα επιρροής στον οργανισμό, χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από τη Biomedis M. Αυτές οι λειτουργίες επηρεάζουν το σώμα σε κυτταρικό και ψυχοσωματικό επίπεδο.

Η προηγμένη τεχνολογία της Trinity έχει τη δυνατότητα να επιδρά κατευθείαν στον εγκέφαλο ενεργοποιώντας κρυφές δυνατότητες του οργανισμού φέρνοντας την επανάσταση στη βιοσυντονιστική θεραπεία, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα που καμία συσκευή δεν έχει πετύχει έως σήμερα.

Η Trinity διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό. Στο βίντεο που ακολουθεί, μετά από μία σύντομη σύγκριση των δύο συσκευών της Biomedis, φαίνεται η αντοχή και η ανθεκτικότητα της συσκευής Trinity μέσα από διάφορα τεστ του υπεύθυνου τεχνικής υποστήριξης της Biomedis στην Ουκρανία.
αλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.com


BiomedisTeam

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια