Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Είδη αρθρίτιδας

Υπάρχουν πολλών ειδών αρθρίτιδες ανάλογα με το αίτιο που τις προκάλεσε. Έτσι υπάρχουν οι άσηπτες, δηλαδή οι αρθρίτιδες στις οποίες δεν υπάρχει μικροβιακή λοίμωξη και υπάρχουν οι σηπτικές, δηλαδή οι αρθρίτιδες στις οποίες υπάρχει μικροβιακή μόλυνση.
Οι παθήσεις αυτές μπορούν να χωριστούν σε τρεις βασικές κατηγορίες:
  1. Τις φλεγμονώδεις αρθρίτιδες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η ουρική αρθρίτιδα.  Ο τύπος αυτός των αρθρίτιδων έχει ως κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα τη βλάβη του αρθρικού υμένα. Τα νοσήματα αυτά έχουν μικρότερη συχνότητα στο γενικό πληθυσμό. Η αντιμετώπισή τους είναι πιο δύσκολη επειδή προσβάλλουν πολλαπλά όργανα με ζωτική λειτουργία, γι’ αυτό οδηγούν συχνά σε οστικές παραμορφώσεις και μερική αναπηρία.
  2. Τις μη φλεγμονώδεις (εκφυλιστικές) αρθρίτιδες που οφείλονται σε μεταβολές της δομής ή της μηχανικής των αρθρώσεων. Στις εκφυλιστικές αρθρίτιδες ανήκουν παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και η ρήξη συνδέσμων.  Οι αρθρικές αλλοιώσεις μπορεί να είναι αποτέλεσμα είτε βλάβης του χόνδρου ή του μηνίσκου, και μπορεί να παρουσιάζουν αλλοιώσεις του υποχόνδριου οστού και ανατομικές ανωμαλίες της άρθρωσης.
  3. Τις αρθρίτιδες του συνδετικού ιστού οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε ινομυαλγία ή κάποιο άλλο ρευματικό νόσημα. Σε αυτή την κατηγορία αρθρίτιδων ανήκουν παθήσεις όπως ο λύκος και η ινομυαλγία.
Και οι τρεις αυτοί τύποι αρθροπαθειών μπορεί να υπάρχουν όλες μαζί στην ίδια άρθρωση.

Θεραπεία αρθρίτιδας και βιοσυντονισμός


Αφού διαγνωστεί το είδος αρθρίτιδας από το οποίο νοσεί ο ασθενής, ο βιοσυντονισμός ως μία εξατομικευμένη και στοχευμένη θεραπεία, εντοπίζει τα βαθύτερα αίτια εκδήλωσης του συγκεκριμένου είδους αρθρίτιδας. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους και θεραπείες που στοχεύουν στη μείωση του πόνου και των συμπτωμάτων, ο βιοσυντονισμός επαναφέρει τις λειτουργίες των αρθρώσεων και του οργανισμού σε φυσιολογική κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει η εξέλιξη της ασθένειας και όχι απλά να εξαλειφθούν τα συμπτώματα. Επιπλέον, σε περιπτώσεις φλεγμονωδών αρθρίτιδων, με τη βοήθεια της θερπαείας του βιοσυντονισμού εντοπίζονται οι διάφοροι παθογόνοι μικροοργανισμοί που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη των φλεγμονών που προκαλούν αρθρίτιδα. Με τη χρήση των κατάλληλων συχνοτήτων καταστρέφονται αυτοί οι παθογόνοι οργανισμοί - παράσιτα, με αποτέλεσμα την ίαση της αρθρίτιδας. Ο βιοσυντονισμός λοιπόν ως θεραπεία υπερτερεί εφόσον δε στοχεύει μόνο στη μείωση του πόνου αλλά στην αντιμετώπιση της ασθένειας και προσφέρει βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου του βιοσυντονισμού για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, είναι ότι αποτελεί ανώδυνη και ακίνδυνη θεραπεία χωρίς παρενέργειες.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του βιοσυντονισμού για τη συγκεκριμένη πάθηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επίθυμείτε να δείτε τις συσκευές biomedis και να παραγγείλετε κάποιο από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια