Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αρθρίτιδα: Αίτια εμφάνισής της


Ένα βασικό αίτιο για την ανάπτυξη της αρθρίτιδας είναι
η φθορά των οστών της άρθρωσης λόγω παλαιών καταγμάτων και υπερχρησίας, η οποία προκαλεί δυσκολία στην κίνηση, πόνο, πρήξιμο και γενικότερη αδυναμία στη περιοχή.

Παθολογικά αίτια ανάπτυξης της αρθρίτιδας

Κάποια παθολογικά αίτια εξαιτίας των οποίων αναπτύσσονται αρθρίτιδες είναι:
  • η επίμονη φλεγμονή των μαλακών μορίων γύρω από μια άρθρωση,
  • η γενετική προδιάθεση - κληρονομικότητα,
  • η συσσώρευση κρυστάλλων (συσσώρευση ασβεστίου) στην άρθρωση 
  • η λοίμωξη λόγω ύπαρξης παρασίτων και μικροβίων
Τα αίτια αυτά μπορεί να οφείλονται σε μολύνσεις από την ύπαρξη παθογόνων μικροοργανισμών -  παρασίτων στην περιοχή της άρθρωσης ή σε διάφορα αυτοάνοσα  νοσήματα.


Δυσλειτουργία των αρθρώσεων και διατροφή

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να επιβαρύνουν τις αρθρώσεις και να αναπτυχθεί αρθρίτιδα.

  • Ένας από αυτούς τους παράγοντες είναι η ηλικία καθώς μεγαλώνοντας ο άνθρωπος μειώνεται η ικανότητα αυτοεπούλωσης των χόνδρων των αρθρώσεων.
  • Σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη αρθρίτιδας παίζει και η διατροφή. Μία διατροφή φτωχή σε ασβέστιο και βιταμίνες C και D επιβαρύνει τις αρθρώσεις.
  • Τέλος, κληρονομικές παθήσεις και χρόνια χειρωνακτική εργασία που καταπονεί τις αρθρώσεις, είναι παράγοντες που μπορεί να συμβάλουν στην ανάπτυξη αρθρίτιδας.

Αρθρίτιδα και βιοσυντονισμός


Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία εξατομικευμένη και στοχευμένη θεραπεία, η οποία εντοπίζει τα βαθύτερα αίτια εκδήλωσης της αρθρίτιδας. Με τη θεραπεία του βιοσυντονισμού επιτυγχάνεται επαναφορά των λειτουργιών των αρθρώσεων και του οργανισμού σε φυσιολογική κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει η εξέλιξη της ασθένειας. Επιπλέον, ο βιοσυντονισμός εντοπίζει τους διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της αρθρίτιδας. Με τη χρήση των κατάλληλων συχνοτήτων καταστρέφονται αυτοί οι παθογόνοι οργανισμοί - παράσιτα, με αποτέλεσμα την ίαση της αρθρίτιδας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενούς. Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς επιλεγουν τη μέθοδο του βιοσυντονισμού για την εντιμετώπιση της αρθρίτιδας εφόσον πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη θεραπεία χωρίς παρενέργειες.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του βιοσυντονισμού για τη συγκεκριμένη πάθηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επίθυμείτε να δείτε τις συσκευές biomedis και να παραγγείλετε κάποιο από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια