Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αρθρίτιδα: Τι είναι;

Αρθρίτιδα: Η ασθένεια που εκδηλώνεται με περισσότερες από 100 μορφές 
και προσβάλλει έναν στους 5 ενήλικες.


Η αρθρίτιδα περιγράφει την φλεγμονή μίας ή περισσότερων αρθρώσεων. Οι αρθρώσεις είναι
τα σημεία του σώματος όπου έρχονται σε επαφή δυο οστά. Οι επιφάνειες των δυο οστών, όπου έρχονται σε επαφή, είναι καλυμμένες με μια λεπτή επιφανειακή επίστρωση χόνδρου που ονομάζεται αρθρικός υμένας. Ο χόνδρος που προστατεύει τα άκρα των οστών πρέπει να είναι λείος, ελαστικός και σκληρός προκειμένου να επιτρέπει ορισμένες κινήσεις, να παρέχει μηχανική υποστήριξη και να απορροφά κραδασμούς. Κατά γενικό κανόνα, οι αρθρώσεις που προσβάλλονται από αρθρίτιδα είναι αυτές που επιτρέπουν την κίνηση.


Η αρθρίτιδα λοιπόν είναι μια ποικιλία πολλών διαφορετικών ασθενειών στις οποίες περιλαμβάνονται πάνω από 100 διαφορετικές μορφές, οι οποίες μπορούν να προσβάλουν το μυοσκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του ανθρώπου. Σε μερικές μορφές αρθρίτιδας επηρεάζονται επίσης και οι ιστοί στο εξωτερικό της άρθρωσης. Μερικά από τα πιο γνωστά είδη αρθρίτιδας είναι η οστεοαρθρίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ο λύκος και η ουρική αρθρίτιδα. Η νόσος αυτή επηρεάζει την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Παρόλο που η αρθρίτιδα είναι πιο κοινή σε ενήλικους άνω των 65, άνθρωποι όλων των ηλικιών, ακόμη και τα παιδιά, μπορούν να προσβληθούν. Η συχνότητα εμφάνισης της αρθρίτιδας συνεχώς αυξάνει. Σύμφωνα με έρευνες υπολογίζεται ότι ένας στους 5 ενήλικες και ένα παιδί στα 250 πάσχουν από κάποια διαγνωσμένη αρθρίτιδα διαφορετικής βαρύτητας. Περίπου το 60% των ατόμων άνω των 85 ετών πάσχει από αρθρίτιδα.  Με βάση τα στατιστικά στοιχεία, προβλέπεται αύξηση της επίπτωσης της νόσου στα επόμενα χρόνια.

Αν και η αρθρίτιδα αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τα επόμενα χρόνια, οι θεραπείες που προσφέρονται από τις κλασσικές μεθόδους στοχεύουν κυρίως στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και στην ανακούφιση του πόνου του ασθενούς. Αντίθετα, η μέθοδος του βιοσυντονισμού με τη χρήση των κατάλληλων συχνοτήτων δεν περιορίζεται μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας αλλά προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού των βαθύτερων αιτιών που προκαλούν τη συγκεκριμένη ασθένεια, προτείνοντας την καλύτερη λύση και σταματώντας την εξέλιξη της.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή του βιοσυντονισμού για τη συγκεκριμένη πάθηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο 698 00 59799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Αν επίθυμείτε να δείτε τις συσκευές biomedis και να παραγγείλετε κάποιο από τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.biomedisproducts.com

     

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια