Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αλλεργία από Ακάρεα Σκόνης και Βιοσυντονισμός!Γνωρίζατε ότι η οικιακή σκόνη μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες; 

Τα κυριότερα αλλεργιογόνα που περιέχονται στην οικιακή σκόνη είναι τα ακάρεα. Όταν κάποιος είναι ευαισθητοποιημένος σε αυτά και έρχεται σε επαφή με ουσίες που παράγονται απ' αυτά μπορεί να εμφανίσει αλλεργικά συμπτώματα ρινίτιδας ή άσθματος, τα οποία δυστυχώς μπορεί να μειώσουν την ποιότητα ζωής του.

Το άκαρι είναι ένα μικρό αρθρόποδο που δεν είναι εύκολα ορατό με γυμνό μάτι καθώς το μέγεθός του, συνήθως, είναι ίσο ή και μικρότερο από ένα χιλιοστό του μέτρου. Για να κατανοήσουμε το μέγεθός τους πρέπει να σκεφτούμε ότι τα ακάρεα μπορούν να κάνουν φωλιά ακόμη και στο θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας! 


Κατάλληλες συνθήκες για την επιβίωση των ακάρεων
Τα ακάρεα τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τις τρίχες που πέφτουν από τον άνθρωπο, επομένως ζουν και αναπτύσσονται μόνο κοντά σε ανθρώπους. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση ακάρεων στα στρώματα, στα μαξιλάρια, στους καναπέδες, στα χαλιά, στα χνουδωτά αντικείμενα όπου υπάρχουν σε αφθονία νεκρά κύτταρα και τρίχες των ανθρώπων. 
Τα ακάρεα δεν δαγκώνουν και είναι βλαβερά μόνο για όσους είναι αλλεργικοί σε αυτά. Για την επιβίωση τους είναι απαραίτητη η τροφή αλλά και κατάλληλες συνθήκες σχετικής υγρασίας και θερμοκρασίας. Οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό τους είναι σχετική υγρασία 75% και θερμοκρασία 25 - 30o C.  

Γνωρίζατε ότι...;
Για την εμφάνιση τους σε ένα σπίτι δεν έχει τόση σημασία το πόσο καθαρό είναι αυτό, αλλά το ποιες είναι οι ιδιαίτερες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας που επικρατούν στο περιβάλλον του σπιτιού.

Συμπτώματα της αλλεργίας από τα ακάρεα:
  • μπουκωμένη μύτη και ρινική καταρροή
  • φτέρνισμα
  • φαγούρα στη μύτη
  • φαγούρα κι ερυθρότητα στα μάτια
  • βήχας κι επεισόδια δύσπνοιας μπορεί να εμφανιστούν σε πιο προχωρημένες καταστάσεις. 
  • εξανθήματα στο δέρμα

Αλλεργία στα ακάρεα και Βιοσυντονισμός!

Ο Βιοσυντονισμός και οι συσκευές της εταιρείας Biomedis είναι σε θέση να κάνουν ακριβή διάγνωση της πάθησης που σας απασχολεί. Από τη στιγμή που η διάγνωση είναι στα χέρια του ιατρού-θεραπευτή του βιοσυντονισμού, αυτός θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη θεραπεία προτείνοντάς σας συγκεκριμένα complex και προγράμματα για την αντιμετώπιση των αλλεργιογόνων, την καταπολέμηση του προβλήματος και, φυσικά, την εξισορρόπηση του ανοσοποιητικού συστήματος. 
Εμπιστευθείτε τις συσκευές Biomedis!

Για οποιαδήποτε απορία πάνω σε αυτό αλλά και σε άλλα θέματα υγείας περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια