Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καρκίνος στον λαιμό και βιοσυντονισμός!


Με τον όρο “καρκίνος στον λαιμό” αναφερόμαστε σε καρκινικούς όγκους που αναπτύσσονται στον λαιμό σας (φάρυγγα), στις φωνητικές χορδές (λάρυγγας), ή στις αμυγδαλές.


Ο λαιμός σας είναι ένας μυϊκός σωλήνας που ξεκινά πίσω από τη μύτη σας και καταλήγει στο λαιμό. Ο καρκίνος στον λαιμό ξεκινά πιο συχνά στα επίπεδα κύτταρα που βρίσκονται στο εσωτερικό του λαιμού σας.

Το “ηχείο” της φωνής σας βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον λαιμό σας και είναι επίσης επιρρεπές σε καρκίνο του λάρυγγα. Εκείνη η περιοχή είναι κατασκευασμένη από χόνδρο και περιέχει τις φωνητικές χορδές που πάλλονται για να παράγουν τον ήχο όταν μιλάτε.

Ο καρκίνος του λάρυγγα μπορεί επίσης να επηρεάσει το κομμάτι του χόνδρου (επιγλωττίδα) που λειτουργεί ως κάλυμμα για την τραχεία σας. Ο καρκίνος στην αμυγδαλή είναι μια άλλη μορφή του καρκίνου του φάρυγγα, η οποία επηρεάζει τις αμυγδαλές, που βρίσκονται στο πίσω μέρος του λαιμού.Καρκίνος στον λαιμό: Συμπτώματα
 • Βήχας
 • Αλλαγές στη φωνή σας, όπως βραχνή φωνή
 • Δυσκολία στην κατάποση
 • Πόνος στο αυτί
 • Ένας όγκος, ή πληγή, που δεν επουλώνεται
 • Πονόλαιμος
 • Απώλεια βάρους

Αίτια

Ο καρκίνος στον λαιμό εμφανίζεται όταν τα κύτταρα στον λαιμό σας αναπτύσσουν γενετικές μεταλλάξεις. Αυτές οι μεταλλάξεις κάνουν τα κύτταρα να αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα και να συνεχίσουν να ζουν ακόμα και αφότου τα υγιή κύτταρα πεθάνουν. Η συσσώρευση κυττάρων σχηματίζει όγκο στον λαιμό σας.

Δεν είναι σαφές το τι προκαλεί αυτή την μετάλλαξη, η οποία με την σειρά της οδηγεί σε καρκίνο του λαιμό. Αλλά οι γιατροί έχουν εντοπίσει τους παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο.

 Παράγοντες κινδύνου

Οι παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο για καρκίνο στον λαιμό περιλαμβάνουν:
 • Κάπνισμα
 • Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
 • Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV)
 • Διατροφή ελλιπής σε φρούτα και λαχανικά
 • Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Πηγή: mayoclinic.org

Καρκίνος στον λαιμό και Βιοσυντονισμός!

Ο Βιοσυντονισμός διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένας ασθενής. Πρώτα απ'όλα, ο βιοσυντονισμός έχει την δυνατότητα διάγνωσης της ασθένειας με μεγάλη ακρίβεια χάρη στις συχνότητες που εκπέμπονται. Έτσι επιτυγχάνεται η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση η οποία παίζει τεράστιο ρόλο για την άμεση αντιμετώπιση της ασθένειας. Άτομα τα οποία χρησιμοποίησαν την μέθοδο είδαν τρομερή βελτίωση στην υγεία τους και κάποιοι κατάφεραν να φτάσουν και σε επίπεδο πλήρους ίασης. Το ότι ο Βιοσυντονισμός χτυπά το πρόβλημα στην ρίζα του, τον κάνει αυτόματα ιδανική λύση αντιμετώπισης του προβλήματος. 

 Για οποιαδήποτε απορία πάνω σε αυτό αλλά και σε άλλα θέματα υγείας περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια