Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - Νικάμε τον Διαβήτη!

Νικάμε τον διαβήτη!

Η 7η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα Υγείας. Η ημέρα αυτή συμπίπτει με τα ''γενέθλια'' του Οργανισμού Παγκόσμιας Υγείας.

Όπως θα παρατηρήσατε από τις αφίσες της καμπάνιας για την παγκόσμια ημέρα Υγείας, αυτή, για τη χρονιά 2016, θα είναι αφιερωμένη σε μία ασθένεια που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο: τον διαβήτη.
Τι ακριβώς είναι ο διαβήτης;

Πρόκειται για μία χρόνια διαταραχή του μεταβολισμού. 

Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι ο οργανισμός μας χρειάζεται τη γλυκόζη, η οποία λειτουργεί ως καύσιμο για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Όμως, για να εισχωρήσει η γλυκόζη στο αίμα μας, είναι απαραίτητη μία ορμόνη που παράγεται στο πάγκρεας και ονομάζεται ινσουλίνη. Σε περίπτωση που το πάγκρεας παράγει λίγη ή καθόλου ινσουλίνη ή σε περίπτωση που τα κύτταρα δεν ανταποκρίνονται με επάρκεια στην ινσουλίνη, τότε παρατηρείται αύξηση της γλυκόζης στο αίμα, η οποία στη συνέχεια αποβάλλεται από τον αργανισμό χωρίς τα κύτταρα να προλάβουν να απορροφήσουν το πολύτιμο ''καύσιμο''.


Ο διαβήτης δεν είναι μία μεταδοτική ασθένεια, όμως σύμφωνα με τους επιστήμονες ο αριθμός των πασχόντων αγγίζει τους 171 εκατομμύρια ανθρώπους και τα επόμενα 15 χρόνια υπολογίζεται ότι ο αριθμός αυτός θα έχει διπλασιαστεί.Η καμπάνια που έχει δημιουργηθεί είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Βασίζεται πάνω σε έναν υπερήρωα ο οποίος υπερασπίζεται την υγεία των ανθρώπων και μάχεται κατά του διαβήτη. 

Συγχρόνως, ο υπερήρωάς μας δίνει χρήσιμες συμβουλές στους πάσχοντες και τους εμψυχώνει να συνεχίσουν την προσπάθεια κατά του διαβήτη. ''Τρώτε Υγιεινά
Νικήστε τον διαβήτη''
''Αν Αμφιβάλλετε, κάντε Έλεγχο
Νικήστε τον διαβήτη''


''Ακολουθήστε τις ιατρικές συμβουλές
Νικήστε τον διαβήτη''
''Σταματήστε την άνοδό του
Νικήστε τον διαβήτη''

Ο βιοσυντονισμός και η εταιρεία Biomedis σας προτείνουν μία σειρά από complex και προγράμματα προκειμένου να νικήσετε τον διαβήτη! Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!


Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! 


Τηλεφωνήστε μας τώρα στο +30 698 0059 799
ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια