Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αυτοάνοσα νοσήματα: Η διάγνωση!


Για την κλασσική Ιατρική η διάγνωση μιας αυτοάνοσης ασθένειας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα συμπτώματά της. Άλλωστε, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων χωρίς τα συμπτώματα δεν είναι ικανά να τεκμηριώσουν μία νόσο.
  Δυστυχώς, όμως, τα συμπτώματα πολλών ασθενειών συμπίπτουν. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα,  μπορεί να είναι ασαφή (π.χ. κόπωση) με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ή να καθίσταται εντελώς αδύνατη η διάγνωση μιας ασθένειας.Για τον βιοσυντονισμό όλα αυτά τα προβλήματα είναι ανύπαρκτα! 


Ο Βιοσυντονισμός δεν είναι μία μέθοδος που ασχολείται με συμπτώματα αλλά με βαθύτερα αίτια. Οι διαγνωστικές μας συσκευές έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν με ακρίβεια τους παράγοντες που οδηγούν σε μία ασθένεια.
Η συσκευή Biomedis Scanner
εγγυάται άμεση και ακριβή διάγνωση.Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η διάγνωση μπορεί να γίνει από τους γιατρούς - θεραπευτές της Biomedis με τη συσκευή Biomedis Scanner για παράδειγμα ή μπορεί να γίνει ακόμα και από εσάς τους ίδιους χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθείτε με την αγορά άλλων συσκευών. Οι συσκευές μας είναι 3 σε 1 , δηλαδή διαγνωστικές, θεραπευτικές και φυσιοθεραπευτικές. Αν για παράδειγμα έχετε τη συσκευή Android η διάγνωση μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και, κυρίως, πολύ οικονομικά.

Από τη στιγμή που θα γίνει η σωστή διάγνωση σειρά παίρνει η κατάλληλη θεραπεία. Οι θεραπείες με τις συσκευές της Biomedis εγγυώνται άμεσα και οριστικά αποτελέσματα!!

Ένα ακόμη προτέρημα της διάγνωσης με Biomedis είναι ότι με την ακρίβειά της δεν σας βάζει σε περιττά άγχη και στεναχώριες.

Τι εννοούμε;

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι
  • κάποια συμπτώματα μπορεί να τελείως είναι παροδικά.
  • τα αμφισβητήσιμα εργαστηριακά ευρήματα μπορεί να μην υποδηλώνουν κάτι το σοβαρό.
 Οπότε, μπορείτε να μάθετε τι ακριβώς σας συμβαίνει και αν υπάρχει κάποιο παράσιτο που επηρεάζει την υγεία σας άμεσα. Δεν χρειάζεται να χρονοτριβείτε και να σπαταλάτε ενέργεια περιμένοντας αποτελέσματα εξετάσεων που μπορεί να χρειάζονται και αρκετές ημέρες για να βγουν! Αποφεύγετε, έτσι, το άγχος που θα είχατε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και είτε ηρεμείτε σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα είτε κερδίζετε χρόνο για να ξεκινήσετε άμεσα την κατάλληλη θεραπεία.

Με τον Βιοσυντονισμό έχετε μόνο κέρδος!

Biomedis GrTeamΚαλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο +30 698 0059 799 !

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: biomedisteam@gmail.com

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια