Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πιστοποιητικό ISO: μία μεγάλη διάκριση για την Biomedis.Η εταιρεία Biomedis έχει μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και την εδραίωση στην κορυφή. Πρόκειται για μία εταιρεία , η οποία ήρθε με σκοπό να ταράξει τα νερά στον χώρο της Ιατρικής. Θέλουμε να παρουσιάζουμε τις πλέον επαναστατικές μεθόδους , οι οποίες παράλληλα θα συνοδεύονται από την πλήρη αποδοχή.


   Η υγεία είναι ένας τομέας εξαιρετικά σημαντικός. Αποτελεί κάτι με το οποίο δεν μπορεί κανείς να αστειεύεται ή να παίζει. Υπάρχουν εξαιρετικά αυστηροί διεθνείς οργανισμοί οι οποίοι ελέγχουν οτιδήποτε νέο εισέρχεται στον τομέα της υγείας , απονέμοντας πάντα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

  Η εταιρεία Biomedis είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μία ακόμα διεθνή αναγνώριση – διάκριση, που μόνο χαρά και περηφάνια μας προκαλεί. 
Στις 19/05/2014 απονεμήθηκε στην εταιρεία Biomedis η πιστοποίηση ISO 9001 , ένα πρότυπο για την διασφάλιση ποιότητας αλλά και για την ποιοτική διαχείριση μίας επιχείρησης, η οποία αποτελεί μία άκρως τιμητική διάκριση για την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών της εταιρείας. Πρόκειται για μία μέθοδο συστηματικού ελέγχου έτσι ώστε κάθε πελάτης να γνωρίζει αν πρέπει να εμπιστευθεί ή όχι μία αγορά.

Πιστοποιητικό ISO 9001 - Απονομή στην εταιρεία Biomedis

            Η εταιρεία Biomedis κάνει και θα συνεχίσει να κάνει, όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να παρέχει σε όλους εσάς τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τα ιδανικότερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Το πιστοποιητικό αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!


Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online
στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια