Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Γνωρίζουμε την ρώσικη εταιρεία Biomedis και τους στόχους της.

Ο Βιοσυντονισμός ήρθε για να μείνει απ' ότι όλα δείχνουν. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα τα οποία επιτυγχάνει η μέθοδος του βιοσυντονισμού , αλλά περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο τα επιτυγχάνει , έχει ανεβάσει τις μετοχές της μεθόδου στο χρηματιστήριο της Ιατρικής. 


            Πρέπει να γίνει σαφές πως ο Βιοσυντονισμός δεν είναι μία νέα μέθοδος. Μετράει πάνω από έναν αιώνα ζωής , με ακατάπαυστες έρευνες και με πολλή δουλειά από πολλούς επιστήμονες. Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα μερικών σχετικά σύγχρονων επιστημόνων όπως του Ρώσου Alexander Gavrilovic Gurvich και του Αμερικανού Δρ Royal Rife η οποίοι αφιέρωσαν την ζωή τους στη μελέτη των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και της μεθόδου του βιοσυντονισμού. Η μέθοδος άλλαξε αρκετά χέρια και πλέον μέσα από την εταιρεία Biomedis βρίσκεται και στην χώρα μας. Σκοπός της εταιρείας είναι αφενός η εδραίωσή της στον τομέα της Υγείας, προκειμένου να επωφεληθούν από την μέθοδο του βιοσυντονισμού όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας και αφετέρου η ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργατών και στην Ελλάδα. 

Δρ Royal Rife
A. Gurvich


Δύο από τους επιστήμονες που μελέτησαν ενδελεχώς τα ηλεκτρομαγνητικά παιδία και τη μέθοδο του βιοσυντονισμού. Για πληροφορίες για τους επιστήμονες πατήστε ΕΔΩ.
            Η ομάδα της Biomedis έχει σκοπό την προώθηση της όλης αυτής κίνησης. Ενδιαφερόμαστε να κάνουμε γνωστή την μέθοδο στο ευρύτερο ελληνικό κοινό. Η εταιρεία Biomedis πέρα από λύσεις σε θέματα υγείας , παρέχει την δυνατότητα για συνεργασία σε όλους εσάς. Μπορείτε να δουλέψετε και να κερδίσετε χρήματα μέσα από αυτή την δουλειά σας. Οποιοσδήποτε συνεργάτης κερδίζει από τις προσωπικές πωλήσεις που επιτυγχάνει , ανάλογα με τον τζίρο που επιτυγχάνει. Όσο προωθούμε κερδίζουμε. Το marketing plan της εταιρείας θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα από την ομάδα μας, σε μελλοντικό άρθρο.

Αυτό που κρατάμε είναι πως η Biomedis μας προσφέρει υγεία , ενώ παράλληλα μας παρέχει και την δυνατότητα εργασίας σε μία τόσο δύσκολη εποχή.

            Η Biomedis δεν αποτελεί μία τυχαία εταιρεία. Εξάλλου ο τομέας της υγείας είναι ένας εξαιρετικά σοβαρός τομέας για να υπάρχουν προχειρότητες και μη πιστοποιημένες μέθοδοι. Η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από μεγάλους ρωσικούς και ευρωπαϊκούς φορείς υγείας όπως η ρωσική ομοσπονδία Υγείας αλλά και φορείς της Γερμανίας. Όλες οι συσκευές διαθέτουν CE και είναι κατάλληλες για χρήση από όλους.
Πιστοποιητικό για τη συσκευή Biofon.
Όλες μας οι συσκευές διαθέτουν πιστοποιητικά
 και η χρήση τους είναι εγκεκριμένη.

            Τα προϊόντα της εταιρείας είναι αρκετά και θα έχουμε την ευκαιρία να τα παρουσιάσουμε μέσα από την σελίδα αναλυτικά. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες συσκευές μας στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας. Οι συσκευές διαθέτουν τεχνολογία εξαιρετικά υψηλού επιπέδου. Είναι εντυπωσιακά απλές στον προγραμματισμό αλλά και την χρήση τους και διαθέτουν την μοναδική δυνατότητα μετάφρασης σε διάφορες γλώσσες , μεταξύ αυτών και στην ελληνική.

            Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην Biomedis! Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Biomedis GR Team 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια