Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Παρουσίαση Android και Biomedis M New.


Οι συσκευές της εταιρείας Biomedis αποτελούν πραγματικά μικρά θαύματα της τεχνολογίας. Πέρα, όμως, από την τεχνολογία, είναι σημαντικό μία συσκευή να είναι εύχρηστη και να διαθέτει εναλλακτικές λειτουργίες. Η εταιρεία Biomedis έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην τεχνολογία και στις παροχές των συσκευών της , με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.            Η εταιρεία διαθέτει μία σειρά από προϊόντα , τα οποία απευθύνονται σε όλους. Διαθέτει τόσο θεραπευτικές όσο και διαγνωστικές συσκευές οι οποίες θα πείσουν με τα αποτελέσματα τους και τους πλέον δύσκολους πελάτες της. Ο διαχωρισμός ο οποίος έχει κάνει η εταιρεία έχει καταφέρει μία τεράστια ποικιλία τόσο στην τιμή όσο και στις δυνατότητες των συσκευών. Η εταιρεία διαθέτει την κατάλληλη συσκευή για κάθε ασθενή , σε ιδανική τιμή. Τα επιπλέον εξαρτήματα των συσκευών δίνουν την δυνατότητα πολλαπλής χρήσης τους ανάλογα με τις ανάγκες μας.

            Οι δύο συσκευές θεραπείας οι οποίες έχουν μπει εξαιρετικά δυνατά στην αγορά είναι η συσκευή Αndroid και η συσκευή Biomedis M New. Θέλουμε να σας δώσουμε μία μικρή γεύση από τις συσκευές αυτές σε αυτό το άρθρο.

Η συσκευή Biomedis M New με την έγχρωμη οθόνη γραφικών 1,77 ιντσών!

Η Biomedis M New διαθέτει 5 κουμπιά για ακόμη πιο εύκολη πλοήγηση. Η συσκευή παρέχει δυνατότητα πολλαπλών συχνοτήτων κάτι το οποίο θα περάσει την αποτελεσματικότητα του Βιοσυντονισμού σε άλλο επίπεδο. Η δυνατότητα στοχευμένου συντονισμού μιμείται ουσιαστικά την Φύση , η οποία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Εξάλλου το φάσμα NMR (Φυσικό Μαγνητικό Πεδίο της Γης) στο οποίο εκπέμπει η συσκευή, την κάνει ακόμα καλύτερα δεκτή από τον οργανισμό μας. Συν τοις άλλοις, η συσκευή εξασκεί το σώμα και το πνεύμα. Η εγκατάσταση του απαραίτητου λογισμικού είναι μία εξαιρετικά απλή υπόθεση.

Biomedis M NEW


Android - η έξυπνη συσκευή!


            Η δεύτερη συσκευή για την οποία θα κάνουμε λόγο είναι η μεγαλύτερη θεραπευτική συσκευή της Biomedis, η Android. Η συσκευή διαθέτει το πασίγνωστο λειτουργικό σύστημα της Google, το android , ένα σύστημα το οποίο οι περισσότεροι από εμάς λειτουργούμε στα «έξυπνα» κινητά μας τηλέφωνα. Είναι μία συσκευή για θεραπεία με βιο-αντίχηση (BRT) , δηλαδή θεραπεία με έκθεση του οργανισμού μας σε ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις. Το φάσμα των συχνοτήτων κυμαίνεται από τα 0,1 και φτάνει έως και τα 100.000 Hz. Η συσκευή έχει μοναδικό σκοπό την επαναφορά του οργανισμού σε ιδανική κατάσταση. Το Android χρησιμοποιεί την μέθοδο του βιοσυντονισμού για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη του οργανισμού μας , κρατώντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το επαναστατικό του λειτουργικό σύστημα παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες. Ο προγραμματισμός του γίνεται άμεσα από την συσκευή η οποία συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω wi-fi .
Η συσκευή περιέχει πάρα πολλές γλώσσες ανάμεσα σε αυτές και την ελληνική. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα tablet με ενσωματωμένη μέχρι και κάμερα. Διαθέτει ασύλληπτες λειτουργίες και δυνατότητες τις οποίες θα ξεδιπλώσουμε μέσα από αυτό εδώ το blog. 
Συσκευή android από την Biomedis.

            Οι συσκευές της Biomedis είναι πάρα πολλές και μέσα από την σελίδα μας θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για αυτές!!


Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια