Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Οδηγός για την γρίπη H1N1!

   Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την αρχή του χρόνου, στην Ελλάδα, έχουν νοσηλευτεί στις ΜΕΘ των νοσοκομείων εξαιτίας της γρίπης H1N1 συνολικά 332 άτομα και ο αριθμός των θανάτων έχει αγγίξει τους 108. Η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα με τον ιό Α (Η1Ν1) να χτυπά τις συνήθεις ευπαθείς ομάδες, τους ηλικιωμένους και τους χρονίως πάσχοντες, αλλά και τα παιδιά και τους νέους. Η κορύφωσή της αναμένεται προς το τέλος του μήνα.

Τι είναι η Γρίπη Η1Ν1; Είναι μία ιογενής λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος που μοιάζει με τη συνηθισμένη γρίπη.

Που οφείλεται; Οφείλεται στον ιό της γρίπης τύπου A H1N1 ο οποίος περιέχει γονίδια από έναν συνδυασμό των ιών της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων και εμφανίζεται πρώτη φορά στην εποχή μας.

Πώς μεταδίδεται; Η μετάδοση μπορεί να γίνει είτε άμεσα μέσω των σταγονιδίων από τον βήχα ή το φτέρνισμα του νοσούντος είτε έμμεσα από την επαφή με μολυσμένες επιφάνειες. Ο ιός μπορεί να επιζήσει στις επιφάνειες μέχρι και για 8 ώρες. 

Ποια είναι τα συμπτώματα της γρίπης H1N1; Η συμπτωματολογία ομοιάζει με αυτήν της εποχικής γρίπης. Πιο συγκεκριμένα ο ασθενής μπορεί να παρουσιάσει απότομο πυρετό, βήχα, καταρροή πονόλαιμο, πόνο στους μυς, πονοκεφάλους αλλά και ρίγη, αίσθημα κόπωσης, εμετό, διάρροιες.


Πώς γίνεται η διάγνωση; Κανονικά η διάγνωση γίνεται με εργαστηριακό έλεγχο κατά τον οποίο εξετάζεται αν υπάρχει ιός στα υγρά ή στα φλέματα του ασθενούς. Όμως, η εργαστηριακή διάγνωση χρειάζεται, συνήθως, σε ειδικές περιπτώσεις. Τις περισσότερες φορές οι γιατροί με βάση τη συμπτωματολογία και την κλινική εικόνα του ασθενούς μπορούν να κρίνουν αν πρόκειται για γρίπη H1N1.


Πώς μπορώ να προστατευτώ και να προστατέψω τους άλλους από τη νόσο; 
  • Πλένω τακτικά τα χέρια μου. 
  • Δεν αγγίζω το πρόσωπό μου με λερωμένα χέρια.
  • Δεν πλησιάζω άτομα που νοσούν. 
  • Αν νοσώ εγώ καλύπτω τη μύτη και το στόμα μου κάθε φορά που βήχω με ένα χαρτομάντηλο ή με τον αγκώνα μου και δεν έχω στενές επαφές με τους άλλους. 
  • Διατηρώ καλή φυσική κατάσταση.
  • Ο βιοσυντονισμός με τα προγράμματά του με βοηθάει να έχω καλή φυσική κατάσταση, να διατηρείται το ανοσοποιητικό μου σε σταθερά υψηλά επίπεδα και ο οργανισμός μου να είναι γεμάτος ενέργεια. Επιλέγω complex με προγράμματα όπως για παράδειγμα:
Γρίπη - Πρόληψη
1-Άμεση πρόληψη
...
3-Συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη
...
7-Γρίπη - Πυρετός
...
13-Η γρίπη των χοίρων 5
14-Η γρίπη των χοίρων 6
...
25-Εκκαθάριση 4
26-Εκκαθάριση 5

Το καθένα από αυτά τα προγράμματα του complex αντιστοιχεί σε ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.


Η συσκευή βιοσυντονισμού MINI.
Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα
μπορείτε να μεταφερθείτε στη σελίδα
με τις πληροφορίες για τη συσκευή!


Πώς μπορώ να αποκτήσω τα complex και τα προγράμματα του βιοσυντονισμού; 
Πρέπει να προμηθευτείτε μία από τις συσκευές του βιοσυντονισμού. Στη διάθεσή σας υπάρχουν πολλά μοντέλα που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα. Σας προτείνουμε τη συσκευή MINI που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες συσκευές βιοσυντονισμού! Η συσκευή MINI σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε έναν πολύ μεγάλο αριθμό προγραμμάτων.Η ομάδα της Biomedis είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια