Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πώς καταλαβαίνω την καταστολή του ανοσοποιητικού μου;Η σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι υψίστης σημασίας για την αποτροπή εμφάνισης επικίνδυνων ασθενειών.

Η μειωμένη άμυνα του οργανισμού σας μπορεί να παρουσιαστεί με διάφορα συμπτώματα. Το πιο απλό και συνηθισμένο σύμπτωμα είναι η εύκολη κόπωση.  Αν αισθάνεστε κουρασμένοι, ακόμη και αν έχετε κοιμηθεί αρκετά και δεν έχετε καταπονήσει το σώμα σας με έντονη άσκηση, ίσως ο οργανισμός σας θέλει να σας στείλει ένα μήνυμα.

Η εύκολη κόπωση αποτελεί το πιο συνηθισμένο σύμπτωμα της καταστολής του ανοσοποιητικού.

Συνήθως, μία ακόμη απόδειξη πως το ανοσοποιητικό σας σύστημα δε λειτουργεί επαρκώς είναι όταν αντιμετωπίζετε επαναλαμβανόμενα προβλήματα (πχ συχνές λοιμώξεις) ή σε περίπτωση που το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πιο σημαντικό από το αίτιο που το προκαλεί (μετεξέλιξη).

Επιπλέον, οι επιπλοκές των ασθενειών, που σας ταλαιπωρούν, οφείλονται στο πεσμένο σας ανοσοποιητικό που δεν μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να ξεπεράσει το πρόβλημα. 

Τι εννοούμε, όμως, λέγοντας επιπλοκή και μετεξέλιξη μιας ασθένειας; Ένα απλό παράδειγμα είναι αυτό της ιγμορίτιδας που προκαλείται από τον ιό του κρυολογήματος. Η ιγμορίτιδα, δηλαδή, αποτελεί μια συνηθισμένη επιπλοκή που εμφανίζεται όταν έχετε προσβληθεί από τον ιό του κρυολογήματος. Το κρυολόγημα μετεξελίσσεται σε ιγμορίτιδα εξαιτίας του πεσμένου ανοσοποιητικού. 

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να ενδιαφέρεστε για την διατήρηση του ανοσοποιητικού σας σε υψηλά επίπεδα. Για τόνωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος χρησιμοποιείστε τα προγράμματα του βιοσυντονισμού που είναι ειδικά διαμορφωμένα και σχεδιασμένα για τις ανάγκες του οργανισμού. 


Η συσκευή ''Biofon- Ρολόι''.
Προγραμματίζετε το complex που σας ενδιαφέρει, φοράτε τη συσκευή στο χέρι ή τη ζώνη σας  και συνεχίζετε την καθημερινότητά σας. Για πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή πατήστε εδώ.


Ενδεικτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Complex του βιοσυντονισμού που αφορά τη σταθεροποίηση του ανοσοποιητικού και περιέχει τα εξής προγράμματα: 

Ανοσοποιητικό σταθεροποίηση

1-Αποτοξίνωση, 

2-Ατελής επούλωση, 

3-Θερμοκρασία του αίματος,

4-Ανασύσταση ανοσοποιητικού συστήματος,

5-Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος,

6-Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος 2,

7-Σταθεροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος,

8-Ανοσοποιητικό σύστημα.


   Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:e-mail: biomedisteam@gmail.comτηλ.:+30 698 0059 799.Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια